Het nieuwe seizoen begint!

25-8 Nieuws

De zomervakantie is bijna ten einde en we hopen dat iedereen een mooie zomer heeft gehad ook al verliep deze wellicht anders dan andere jaren. Ook bij de aanvang van het nieuwe hockeyseizoen zal nog niet alles gaan zoals we gewend waren. Nog steeds hebben we te maken met maatregelen omtrent Covid19 en we vragen dan ook om jullie begrip en medewerking.  


Richtlijnen KNHB

Op en rondom de velden geldt uiteraard de 1,5 meter-regel. Toeschouwers zijn dus weer van harte welkom, maar alles op 1,5 meter. Mondkapjes zijn niet verplicht, maar we raden het zeker niet af. Verder volgen wij de richtlijnen van de KNHB, deze vind je hier. Zij adviseren bijvoorbeeld om bij het gezamenlijk autorijden naar uitwedstrijden een mondkapje te dragen (vanaf 13 jaar en van buiten je huishouden). De KNHB update de regels op hun site zeer regelmatig. Let verder ook op de regels bij een andere club en houd deze in ere.


Nieuwe clubhuis 

Afgelopen maart vierden we nog net met elkaar de opening van ons nieuwe clubhuis, maar vanaf nu kunnen we eindelijk weer wekelijks van ons prachtig verbouwde clubhuis gaan genieten. De bar- en evenementencommissie heeft er weer zin in en hoopt er samen met alle leden en ouders weer een mooi seizoen van te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van op vrijdagavond samen eten in het clubhuis (uiteraard volgens de Covid-richtlijnen)? Houd de DMHC-app in de gaten voor verdere info.


2020 is een jaar om nooit te vergeten. Maar we gaan ervan uit dat in het seizoen 2020/2021 het hockeyen bij DMHC weer voorop staat en dat we er samen een mooi seizoen van maken. 


Het bestuur