Inschrijven voor bardiensten

25-8 Nieuws

Beste leden van DMHC,


Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat er ook weer bardiensten ingepland kunnen worden. Zo maken we samen de bar tot een succes!


Hierbij de volgende mededelingen:

- Je hebt tot eind september 2020 om per lid je verplichte twee bardiensten in te vullen op je favoriete dag en tijdstip. Op naam van het lid. Indien je de diensten niet inplant voor deze deadline, gaan wij je inplannen.

- Voor het barrooster houden we de speelschema’s van de KNHB aan. In de schoolvakanties is de bar dicht.

- Doordeweeks is een aanpassing gemaakt in het aantal diensten. We hanteren dit jaar voor de doordeweekse diensten twee personen per dienst. We zijn genoodzaakt dit door te voeren gezien de veiligheid voor openen en afsluiten van de bar, maar ook de nieuwe regels i.v.m. het coronavirus. 

- Er zijn twee mogelijkheden om in te plannen: de DMHC app (voorkeur) of via de website. Via de website is het belangrijk om de data aan te passen bovenin het scherm, zodat je alle data ziet (startdatum en einddatum voor de gewenste periode).

- Later komen we nog met een update over afkopen en niet komen opdagen bij een dienst. Plus verdere instructies voor de bardiensten.


Wij hebben er ontzettend veel zin in en wensen jullie veel plezier met het nieuwe hockeyseizoen!

Met sportieve groet,
De Horeca-commissie

Nog vragen en/of opmerkingen?

Algemeen (Afkopen, algemene vragen etc.): [email protected]
Barplanning (vragen rondom planning): [email protected]