Ophalen trainings- & keepersmaterialen 
seizoen 2020-2021

14-8 Nieuws

We zijn over de helft van de zomervakantie. Tijd om jullie nader te informeren omtrent het ophalen van de materialen voor het komende hockeyseizoen. Het afhalen van trainingsmaterialen geldt voor alle teams m.u.v. meisjes en jongens E & F teams, hockeyschool en de funky hockey.
Door de club wordt -per team- het volgende trainingsmateriaal ter beschikking gesteld:

  • 1 ballentas
  • 50 hockeyballen
  • 20 pionnen
  • 8 trainingshesjes
  • 2 strafcorner maskers

Borg voor trainingsmaterialen

In samenspraak met het bestuur is vastgesteld dat ook voor seizoen 2020/21 voor de standaard trainingsmaterialen een borg gevraagd wordt van 125 euro per team. Extra maskers kunnen worden geleend, de borg bedraagt € 25 per masker. Borg dient bij afhalen contant te worden voldaan. Geen borg = geen materiaal!
Voor keepersmaterialen wordt geen borg gevraagd.

De borg verloopt aan het eind v.h. seizoen 2020-2021 en kan dus niet blijven staan voor het daarop volgende seizoen!
Bij tijdige inlevering van de complete én een in goede staat verkerende set materialen wordt aan het eind van het seizoen de borg in zijn geheel teruggegeven.

Training en keepersmaterialen zijn eigendom van de club en worden uitgeleend aan haar leden. Het is in het belang van ons allemaal dat er zuinig met het ter beschikking gestelde materiaal wordt omgesprongen. De betaalde borg dekt de vervangingswaarde van de geleende materialen niet.

Op onderstaande dagen kan het trainingsmateriaal door trainer, coach of manager van een team worden opgehaald.

Woensdag 19 augustus tussen 19:00 uur en 21:00 uur

Zaterdag 22 augustus tussen 11:00 uur en 13:00 uur

Woensdag 26 augustus tussen 19:00 uur en 21:00 uur

Zaterdag 29 augustus tussen 10:30 uur en 12:00 uur


Extra trainingsmaterialen

In het geval er meer ballen, hesjes, pionnen of strafcorner maskers gewenst zijn neem dan contact met ons op. Voor extra uitgeleende materialen zal een aanvullende borg worden gevraagd.

Om een training nóg intensiever, specifieker, leuker en uitdagender te maken zijn diverse materialen beschikbaar die voor een training kunnen worden geleend.


Keeperskleding

De vaste keepers ontvangen aan het begin van het seizoen- tenzij wij de betreffende keepersmaterialen al hebben gecontroleerd- een oproep om het keepersmateriaal door ons te laten controleren.

Voor die teams die geen vaste keeper hebben zullen wij een keeperstas ter beschikking stellen. Vriendelijk verzoek aan de coach en of teammanager van betreffende teams om het materiaal op de bovengenoemde data in ontvangst te nemen.

Mocht er iets zijn met het materiaal neem dan meteen contact met ons op om eventuele onherstelbare beschadiging te voorkomen en ga niet zelf aan de slag met bijvoorbeeld ducttape. Ducttape kan het materiaal namelijk beschadigen. Preventief en tijdig onderhoud komt de levensduur van het materiaal alleen maar ten goede!

Heb je nog vragen stel ze dan gerust via [email protected] of kom langs op het wekelijkse materiaaluurtje welke- tijdens het seizoen- elke woensdag van 19:00 uur tot 20:00 uur plaatsvindt in de materiaalruimte.


Met sportieve groet,

Jenneke Vis
Ed van den Hout
Materiaal Commissie DMHC