Samen houden we de club overeind: vrijwilligers gezocht!

17-7 Nieuws

Beste sporters, ouders van sporters, vrienden en vriendinnen van sporters, We vallen maar meteen met de deur in huis. Zonder jullie (vrijwilligers) creëren we een onhoudbare situatie om de club draaiende te houden. Is er geen redden aan? Dat wel. Maar alleen als het aantal vrijwilligers na de zomer drastisch toeneemt.

Te weinig vrijwilligers trekken nu de kar wat een onhoudbare situatie oplevert voor het behoud van de club als we niet de handen ineen slaan. Als iedereen, die zich op de een of andere manier verbonden voelt met de club een taak op zich neemt, dan alleen kunnen we de hockey in Dordt up and running houden.

Je hoeft geen hockey ervaring te hebben om je schouders ergens onder te zetten en het is geen enorme tijdinvestering.
Heb je een paar avonden per jaar de mogelijkheid om via E-learning scheidsrechters examens af te nemen: be our guest!
Vind je het leuk om voorlichting van de spelregels te geven aan C of D-teams? Meld je vooral aan.
Ben je een organisator en heb je zicht op het indelen van teams? Kom het wedstrijdsecretariaat versterken.

Mocht je wél hockey ervaring hebben of scheidsrechters papieren dan staan we te popelen om je te verwelkomen bij de arbitrage commissie. Op dit moment is deze commissie onbemand. Simpel gesteld betekent dit dat we geen wedstrijden kunnen spelen en daarmee -letterlijk en figuurlijk- een ‘valse start’ voor DMHC. Ook het begeleiden van scheidsrechters is een mogelijkheid om bij te dragen aan het onsterfelijk maken van de club. Kan je niet elke zaterdag een halve dag vrijmaken? Geen punt. We zijn blij met alle hulp zolang de spelers zich maar kunnen blijven focussen op het spel.

Belangstelling? Vragen? Neem contact op via [email protected]
Als iedereen iets doet dan blijft onze club bestaan dus meld je nu aan! We rekenen op jullie.

Bedankt namens het bestuur en commissieleden