SportWays topperaankondiging zomer 2020 Dordrecht

22-6 Nieuws Wil jij trainen met Daan? Deze tophockeyer komt naar het dagkamp bij ons op de club, om jou alle ins en outs van het hockey te leren. Vraag hem alles over zijn sportmentaliteit, geef hem een panna die hij nooit meer vergeet en leer zijn allerbeste hockeymoves. Ken je Daan nog niet? Kom naar het dagkamp en leer hem kennen!

Daan maakt deze zomer de overstap naar AH&BC Heren 1, zit bij Jong-Oranje én speelt voor het Nederlandse zaalhockeyteam. Deze ijzersterke verdediger is elke aanvaller de baas en laat geen bal passeren.

Daan komt naar het hockeykamp van 20 t/m 22 juli. Ben jij tussen de 5 en de 13 jaar oud? Meld je dan snel aan via https://nl.sportways.com/nl/locations/dordrecht?utm_source=digipakket&utm_medium=club&utm_campaign=Dordrecht

Te gek nieuws: we mogen weer lunchen op de club! Dat betekent dat iedereen die de hele dag naar het kamp komt, tussen de middag zijn buik rond kan eten met boterhammen met kaas, worst of chocoladepasta. Naast de lunchpauze is er 's ochtends en 's middags een limonadebreak inclusief gezonde snack. Zo heb jij altijd genoeg energie om lekker te trainen! 
Bijlage