Training vanaf a.s. maandag met nieuwe teams o.l.v. de 'nieuwe' trainers

20-6 Nieuws

Zoals eerder aangekondigd gaan we vanaf aanstaande maandag 22 juni trainen in de nieuwe teamsamenstelling. In tegenstelling tot andere jaren hebben we ervoor gekozen om door te trainen tot aan de zomervakantie (17 juli) om zo een deel van de 'verloren' tijd vanwege Corona in te halen.


Afgelopen weken is hard gewerkt om de trainers en coaches voor de Jeugdteams (A t/m D) voor komend seizoen rond te krijgen. Het goede nieuws is dat op een enkele vacature na alle teams voorzien zijn van enthousiaste trainers. Dit betekent dat de Jeugdteams (A t/m D) vanaf komende week niet alleen in de nieuwe teamsamenstelling kunnen gaan trainen, maar ook onder leiding van de nieuwe trainers. De Jongste Jeugd Teams (E en F) gaan ook in de nieuwe teamsamenstelling trainen, maar blijven tot aan de zomervakantie getraind worden door de huidige trainers.


In het kader van de privacy is het bestand met de nieuwe trainers per team alleen beschikbaar achter de inlog. Inloggen kan via de link 'Inlog leden' rechts bovenin de website. Na het inloggen kiest u 'Club' en vervolgens 'Documenten'. De trainers en coaches kunt u vinden onder 'Trainers & Coaches 2020/2021'.


De volgende stap die gezet moet worden is het opstellen van het trainingsschema voor komend seizoen. Op dit moment is dat nog niet mogelijk omdat we niet alle ingrediƫnten beschikbaar hebben.

Dit betekent dat we vooralsnog op basis van bestaand schema zullen blijven trainen. Dit geeft voor een aantal teams/trainers een conflict in die zin dat ze op hetzelfde moment op 2 plekken tegelijk moeten zijn. Denk aan met eigen team zelf trainen vs training geven of twee verschillende teams moeten trainen op hetzelfde moment. Dit gaan we oplossen door alle teams waar deze uitdaging voor geldt binnen het schema te verplaatsen en als dit geen oplossing biedt zal het betreffende team 1 keer i.p.v. 2 keer trainen de komende weken. We gaan deze aanpassingen in het bestaande trainingsschema verwerken. Het aangepaste trainingsschema is vanaf zondagochtend 21 juni op de DMHC site beschikbaar. 


We snappen dat bovenstaande wederom flexibiliteit van ons vraagt in deze bijzondere tijd. Goede nieuws is dat voor alle jeugdleden geldt dat zij nog lekker een aantal weken kunnen doortrainen o.l.v. hun nieuwe trainers!!


Wij wensen alle trainers samen met hun teams alvast veel plezier de komende weken!


De Jeugdcommissie