DMHC weer in beweging!

1-5 Nieuws

Samen komen we deze roerige tijden sportief door! DMHC is (gelukkig) weer in beweging.

 

De gemeente Dordrecht keurde deze week ons plan goed en dat heeft DMHC direct weer in beweging gebracht op onze velden. Na de eerste twee dagen heeft de gemeente Dordrecht ons een groot compliment gegeven voor de uitvoering van ons plan en onze ingestelde protocollen om weer veilig te kunnen sporten op onze velden. Veel verenigingen in de regio werd aangeraden om ons herstartplan als basis te gebruiken. Dat is een mooie opsteker voor de vrijwilligers die sinds afgelopen vrijdagavond zeer druk in de weer zijn geweest alles op te bouwen en klaar te maken. Daar mogen wij heel trots op zijn!

 

We doen het dus ontzettend goed en dat willen we ook blijven doen. Om ons aan de regels te laten houden zijn er controles en de politie inspecteert ook bij onze velden. Dat is de afgelopen dagen ook gebeurd. Het is dus van essentieel belang ons strikt aan de regels te houden en ons eigen plan op te volgen. Er mag dus absoluut niet op eigen initiatief getraind worden en ook mag het clubterrein NIET worden betreden zonder toestemming.

De afgelopen dagen worden er echter nog steeds jeugdleden gesignaleerd buiten trainingstijden. Dit is niet toegestaan en realiseer je dat je riskeert dat de vereniging kan worden gesloten voor onbepaalde tijd en er ook boetes zullen worden uitgedeeld. Laten we dat met zijn allen voorkomen!

 

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde eerste paar trainingsdagen. Laten we dit samen volhouden! 

En houd de lokale krant in de gaten voor een verslag van de herstart!

 

 

Samen sterk @DMHC