NIET hockeyen bij DMHC

22-3 Nieuws

Beste DMHC-ers,

In vergelijking met twee weken terug leven we vandaag allemaal in een compleet andere wereld. Met het Coronavirus worden we geconfronteerd met iets wat we nog niet eerder in deze hoedanigheid hebben meegemaakt. En de ontwikkelingen gaan helaas HARD!


Jammer genoeg, maar zeker ook begrijpelijk heeft de Nederlandse overheid bepaald en hebben de sportbonden opvolging gegeven aan de oproep dat alle sportevenementen, competities en trainingen voor bepaalde tijd worden stilgelegd. Als gevolg hiervan zijn ook bij DMHC de activiteiten gestopt en is het clubhuis gesloten.

In de afgelopen dagen hebben we helaas moeten constateren, dat er toch gebruik wordt gemaakt van de velden door enthousiaste hockeyers. Dit is NIET de bedoeling; er wordt niet voor niets door instanties benadrukt wat de mogelijke consequenties kunnen zijn. We moeten allemaal onze verantwoording nemen en ons gedragen naar de richtlijnen die worden gegeven. We mogen en kunnen dit virus niet onderschatten. 


We vragen ouders en kinderen gehoor te geven aan wat wordt verwacht om verdere besmetting zoveel mogelijk te voorkomen en dit betekent dus niet in te stemmen met toegang tot de sportvelden.


Voor wat betreft DMHC: het is met onmiddellijke ingang verboden om het terrein van DMHC te betreden. Voor diegenen die sleutels van de accommodatie hebben, het verzoek deze in dit kader niet ter beschikking te stellen.


We rekenen op uw begrip en hopen dat we met elkaar in goede gezondheid deze periode doorkomen en jullie zo snel mogelijk weer op de club mogen verwelkomen. 


Namens het bestuur,

Marcel Spijkers
Voorzitter

[email protected]