Loten van Grote Clubactie inwisselen

7-2 Nieuws

Beste lotenverkopers van de Grote Clubactie!


In verband met de verbouwing van het clubhuis organiseren we dit jaar geen traditionele pasavond op de club. Wel kun je tussen 10 en 22 februari bij Voorwinden Zwijndrecht (in winkelcentrum Walburg) langs gaan om te kiezen voor welke producten jij je loten wilt inruilen. De uitgekozen producten worden na 22 februari door Voorwinden besteld en zonodig bedrukt. Wanneer de producten beschikbaar zijn, krijg je van ons een bericht over de ophaalmomenten. 


Dit jaar worden alle producten aan de organisatie van de Grote Clubactie van DMHC geleverd en vervolgens op de club aan jou uitgereikt. De levertermijn is ongeveer twee weken en valt (ongeveer) samen met het begin van het buitenseizoen! Hoe leuk!


Even een reminder uit welke producten gekozen kon worden en hoeveel loten dit kost:


De wedstrijdshirts: 13 loten voor het UIT shirt en 16 loten voor het THUIS shirt.

Uiteraard hebben we weer mooie trainingspakken. Een volledig Reece TTS trainingspak voor 30 loten, losse broek of los vest krijg je voor 15 loten.

Het regenjack is ook fijn: ademend, wind- en regenbestendig. Je kunt er warm en droog bijlopen voor 25 loten.

Ook kun je kiezen uit een hoodie voor 22 loten of een sweater voor 19 loten.

Tenslotte zijn er dit jaar verschillende rugzakken om uit te kiezen: je spaart met 13 loten jouw nieuwe tas bij elkaar. 


Voorwinden heeft een lijst met de lotenverkopers en de hoeveelheid goed verkochte loten (waarvan de incasso is gelukt). Mocht je loten willen combineren met een teamgenoot of vriend(in), dan moeten jullie allebei even samen bij Voorwinden langs. 


Als er nog vragen zijn, aarzel niet en mail naar [email protected] of bel 06-21814203.


Veel shopplezier!