Bijeenkomst met nieuwe bestuur druk bezocht!

4-12 Nieuws
Wat zijn de plannen van het nieuwe bestuur? Wat gaat er binnen de club veranderen en wat moet er als eerste worden aangepakt? Allemaal vragen die werden besproken tijdens een bijeenkomst die het kersverse bestuur dinsdagavond hield in het Meetinghouse  in Dordrecht. Maar liefst 40 nieuwe en bestaande vrijwilligers, commissieleden en commissarissen kwamen luisteren, maar vooral ook meepraten over alle ideeën die er leven binnen DMHC. Het bestuur wil via deze weg Meetinghouse nogmaals bedanken voor het beschikbaar stellen van deze prachtige ruimte in het centrum van Dordrecht.

Thema’s als ledenwerving, communicatie, arbitrage, sponsoring, huisvesting en uiteraard het hockey zelf kwamen uitgebreid aan bod. Na een korte introductie van voorzitter Marcel Spijkers werden alle aanwezigen in groepjes opgedeeld. Op deze manier kon iedereen per thema plus- en minpunten aangeven. Daarna werden prioriteiten bepaald. Met al deze input gaat het bestuur nu aan de slag om een beleidsplan te schrijven en gaan de commissies al aan de slag om plan van aanpak te maken. Dit klinkt vrij theoretisch, maar tijdens de avond werd duidelijk dat iedereen snel aan de slag wil om de club naar een hoger plan te tillen.

De opkomst was enorm hoog, er hing een ‘positieve vibe’, maar we zijn er nog lang niet. De club kan nog veel meer vrijwilligers gebruiken. Dus heb je zin om je voor de club in te zetten? Stuur een mailtje naar [email protected] 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?