Dringend gezocht: gouden handjes voor clubhuisverbouwing

28-11 Nieuws
In de ALV van woensdag 20 november jl. is gemeld dat de 1e fase van de verbouwing van ons clubhuis definitief van start gaat begin december. 
Het clubhuis zal met ingang van aanstaande zaterdag (30 november) 17:00 uur gesloten zijn vanwege deze verbouwing.

Deze 1e fase, waarin de ontmoetingsruimte bovenop de terp een metamorfose zal ondergaan, is onderdeel van een langere termijn masterplan. Er zijn fondsen vrijgemaakt om de noodzakelijke onderhoudszaken aan te pakken zoals electra, verwarming, plafonds, wanden, schilderwerk, verlichting en dergelijke en we hebben een plan uitgewerkt om enkele constructieve wijzigingen door te voeren. We zijn ervan overtuigd dat dit absoluut een grote verbetering zal inhouden qua uitstraling en ambiance. 
Maar om het ultieme masterplan (de gehele accomodatie) te realiseren staat er voor 2020 een grootschalige fundraising op touw, waarover later meer. 

In de periode december 2019 tot en met februari 2020 gaan de schouders er dus stevig onder en voor het aanbreken van het veldseizoen in maart moet alles gebruiksklaar zijn. 
De bouwcommissie, vrijwilligers en aannemers zullen als 1 team met 1 gedachte de klus gaan klaren. Maar... we zoeken nog bereidwillige vrijwilligers en ruimhartige ondernemers die dit bouwteam willen versterken met praktische hulp en levering van materialen en diensten.

We zoeken nog ‘Gouden handjes’ voor de volgende werkzaamheden:
  • Schuren, schilderen en sausen van houtwerk, wanden en kozijnen
  • Construeren, monteren en aftimmeren van houtconstructies
  • Opslag materialen, afvoeren sloopafval en schoonmaak

Ook qua professionele hulp en materiaallevering zijn we nog niet volledig voorzien. We zoeken nog:
  • Mobiele steigers en hoogwerkers
  • Las- en staalconstructie support
  • Houten constructiebalken, plaathout en afwerkingshout

We hopen dat we met deze oproep de juiste personen bereiken om zodoende de hele verbouwing rond te maken op een eensgezinde en kostenefficiënte manier. 
We beseffen dat de tijd dringt maar wanneer je op enigerwijze kunt helpen met ‘handjes’, materialen of diensten (of je kent iemand die dit kan binnen of buiten de club), laat dit dan snel weten via het volgende mailadres: 

De bouwcommissie zal spoedig contact opnemen om te bezien hoe en wanneer de bijdrage het beste ingepast kan worden in de totaalplanning.

Rest ons nog om alvast een grote dank uit te spreken voor de vrijwilligers en ondernemingen die borg staan voor de spreekwoordelijke duw in de juiste richting. Fantastisch! Samen bouwen we aan de toekomst van DMHC!! Alvast enorm bedankt voor jullie positieve respons!

De bouwcommissie
Jan Dirk Visser, Robert Plomp, Ronald van Dijk, Bas-Martijn Velders, Casper Arink
 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?