Herinnering: Vanavond inloopvragenuur en woensdag de ALV

18-11 Nieuws
HERINNERING!


Aanstaande  woensdag 20 november 2019 wil het bestuur van DMHC jullie allen graag uitnodigen voor de Algemene Ledenvergadering (ALV).

De ledenvergadering is er voor alle leden van onze verenging. We willen alle leden dan ook betrekken op hetgeen er zich afspeelt binnen de club.

Dat kan op diverse manieren, maar de ALV (Algemene Leden Vergadering) is daarvan het meest direct en algemeen. Zet daarom de datum alvast in jullie agenda.

Zoals gebruikelijk biedt het Bestuur alle (ouders van) leden de mogelijkheid om vooraf inhoudelijke en/of financiĆ«le vragen te stellen in het vragenuur vanavond (maandag 18 november 2019) van 20.00 - 21.00 uur in de Bestuurskamer. Het Bestuur staat je graag te woord. Naar aanleiding van de gestelde vragen en de beantwoording hiervan, wordt tijdens de ALV terugmelding gegeven.

Wij zien en spreken een ieder dan ook graag op maandag 18 november en/of 20 november tijdens de ALV, aanvang 20:00 uur in de kantine van ons clubhuis. De stukken worden uiterlijk 5 november 2019 gepubliceerd op de website van DMHC.

Bestuur van DMHC

 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?