Begin Seizoen 2019-2020

28-8 Nieuws
We gaan weer beginnen!

Start competitie
Op 7 en 8 september begint de competitie voor de junioren en de senioren, behalve voor enkele teams van de A en B-jeugd die hoger spelen dan 1e klasse.
Deze teams beginnen komende zaterdag al.

Op 14 september beginnen de wedstrijden bij de Jongste Jeugd. Op 7 september worden er oefenwedstrijden georganiseerd. De tijden worden later bekend gemaakt, dus houdt de ochtend hiervoor vrij.

Trainingen
De trainingen beginnen, indien er geen afwijkende afspraken gemaakt zijn met de trainer, in de week van 2 september (week 36) volgens het nieuwe schema, ook als er nog geen trainer is ingevuld. We zorgen dan voor een tijdelijke trainer, zodat er geen trainingstijd verloren gaat.

Let op: Controleer aub de trainingstijden, er hebben wijzigingen plaatsgevonden. Het nieuwe trainingsschema houdt nu rekening met de traindetrainers-briefings vóór aanvang van trainingen en de trainingstijden van spelers die ook training geven. Indien er  alsnog een wijziging moet plaatsvinden, zal dat eerst met de betrokken teams en trainers worden afgestemd.

De trainingstijden voor de Jongste Jeugd zijn:
- Funkey Hockey: zaterdag van 9.00 uur tot 9.45 uur (eerste training 7 september)
- Hockeyschool: zaterdag van 9.00 uur tot 10.00 uur (eerste training 7 september)
- F teams: dinsdag en vrijdag van 17.00 uur tot 18.00 uur
- 1e jaars E: maandag en donderdag van 17.00 uur tot 18.00 uur
- 2e jaars E: maandag en donderdag van 18.00 uur tot 19.00 uur


Nieuwe spelregels
Graag attenderen we iedereen op de aangepaste spelregels.
Belangrijke wijziging dit jaar is dat alle 11-tal wedstrijden 4 x 17,5 minuut spelen, maar er zijn meer wijzigingen! Deze zijn te vinden zijn op de KNHB site https://www.knhb.nl/over-knhb/reglementen


Wij wensen iedereen heel veel speelplezier toe en mochten er vragen zijn met betrekking tot de arbitrage, mail die vragen dan naar [email protected].

Voor vragen over trainingen en/of het trainingsschema graag naar [email protected].