Vacature: Wedstrijdsecretaris voor de senioren

27-8 Nieuws Zonder wedstrijdsecretaris, geen wedstrijdprogramma...

Wij zoeken een nieuwe wedstrijdsecretaris voor de senioren. Of liever gezegd: misschien zelfs een paar mensen die gezamenlijk deze taak op zich willen nemen.

Denzel Drop heeft besloten afscheid te nemen als wedstrijdsecretaris van de senioren. Wij zijn hem enorm dankbaar voor de fantastische manier waarop hij deze klus heeft geklaard. Veel van de activiteiten rondom het wedstrijdsecretariaat zijn goed georganiseerd.

Vandaar dat wij op zoek zijn naar een team van 2 of 3 vrijwilligers dat vanaf het nieuwe seizoen 2019-2020 samen de taken van het wedstrijdsecretariaat wil overnemen. De eerste weken van het seizoen zal de overdracht met Denzel plaatsvinden en dan moet dit nieuwe team het zelfstandig gaan doen.

Wat zijn de taken van het wedstrijdsecretariaat?
- Het plannen van alle seniorenwedstrijden voor de veldcompetitie
- Het behandelen van alle verzoeken om de wedstrijdplanning aan te passen, bijvoorbeeld op verzoek van de KNHB of de teams zelf.
- Het onderhouden van contacten met de KNHB over zaken die gerelateerd zijn aan het wedstrijdsecretariaat.


Wat voor vrijwilligers zoeken wij?
Allereerst zoeken wij natuurlijk vrijwilligers die het leuk vinden om wat voor DMHC te doen. Ben je daarnaast een puzzelaar, kun je overzicht bewaren en ben je service-gericht? Dan is de rol van wedstrijdsecretaris echt iets voor jou!!!
(Tijdbesteding: 1 uur per week)

Ben je geïnteresseerd om (samen met bekenden, ouders of eventueel anderen) deze rol vanaf dit seizoen op je te nemen dan horen we graag van je.

John van Boesschoten