Vervolg nieuwe hoofdsponsor

27-7 Nieuws

Zoals jullie al hebben vernomen heeft DMHC vanaf komend seizoen een nieuwe hoofdsponsor, te weten Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden.

Er is uiteindelijk voor de Rabobank gekozen omdat volgens hen verenigingen een cruciale rol spelen in de lokale samenleving. Rabobank is de partner van verenigingen en clubs, de verbindende kracht waar zij voor staan en de helden die zij voortbrengen. De helden zijn niet alleen onze Team NL topsporters (de 700 beste sporters van Nederland die uitkomen voor Nederland op EK’s, WK’s en Spelen) of onze beste artiesten en makers die onze dromen verbeelden, de inspiratiebron van menigeen. Helden zijn vooral ook die vrijwilligers die de club draaiende houden, de trainers en coaches die groepen enthousiasmeren samen te sporten en samen op het podium te staan.

Een belangrijk onderdeel van de nieuwe sponsorovereenkomst is de verenigingsondersteuning. Verenigingsondersteuning is het structureel toekomstbestendiger maken van verenigingen vanuit het geloof in de rol van de vereniging in de lokale samenleving. Deze ondersteuning bestaat uit professionele procesbegeleiding om hiermee de ambities van verenigingen en stichtingen te behalen iets waar op dit moment veel behoefte aan is binnen veel verenigen en zeker ook binnen DMHC.

Wij willen ABN AMRO hartelijk danken voor de ondersteuning de afgelopen jaren en de mooie dingen die zij voor de club hebben gedaan. Wij hebben hier uiteraard naar de betrokkenen op gepaste wijze aandacht aan geschonken.

Deze verandering van sponsor heeft ook een paar consequenties qua sponsoruitingen tot gevolg. De naam ABN AMRO op de shirts moet worden gewijzigd in Rabobank. Zoals jullie op de site, app en diverse social media hebben kunnen zien zijn er twee mogelijkheden.


1. Omstikkeren van het huidige shirt.

2. Bij de aanschaf van een nieuw shirt.


Vanwege de gebruikelijke exclusiviteitsclausule is het niet meer toegestaan met ABN AMRO op de shirts te blijven hockeyen.

Gaat dat de leden geld kosten?

In principe niet: "Het omstikkeren van de shirts is onderdeel van de overeenkomst en hierdoor kosteloos!”


Hoe gaat dit in zijn werk?

In de laatste week van augustus starten de trainingen en is er de mogelijkheid om de shirts per team, gelabeld met je naam en team in te leveren op de club. Vervolgens worden de shirts naar de drukker gebracht en zullen ze, zodra ze klaar zijn worden geretourneerd. Graag roepen wij de managers van de diverse teams op dit in de groepsapp kenbaar te maken.


Nieuwe shirts via Voorwinden

Deze vallen niet onder de regeling en dienen via Voorwinden besteld te worden. Het verschil met de omstikkering is dat op deze shirts het logo rechtstreeks op het shirt gedrukt wordt.

Hoe gaan de nieuwe shirts er uitzien?Twee type logo’s in één team is dat niet apart.

Rabobank is akkoord met deze transitieoplossing.

Sponsoring:

Indien een team een teamsponsor heeft gevonden kunnen zij zich rechtstreeks melden bij Voorwinden Sport. De huidige shirts met sponsoruitingen zullen in principe niet omgestikkerd worden. De shirtsponsorcontracten, inclusief de sponsorbijdrage, zullen vanaf komend jaar in één keer via Voorwinden worden afgerekend.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur en de sponsorcie,

Eovar van Dijk

06 51 278 426