KAMPIOENEN SEIZOEN 2018 - 2019

5-6 Nieuws Afgelopen weekend zijn er nog vier kampioenen bijgekomen! En dat brengt de teller in totaal op maar liefst 12 kampioenen!

 

MC6

MC6 beet het spits af zaterdag. Dit vriendinnen-team moest naar Gouda om de titel binnen te slepen. Het kon eigenlijk al niet meer fout gaan, maar ook de laatste wedstrijd wilden deze meiden winnend afsluiten en dat deden ze dan ook in stijl. Ze wonnen met een fantastische uitslag van 4-11 van Gouda MC6 en de kampioenstitel kon mee naar Dordrecht. De dames hebben geen enkele wedstrijd verloren. Grote klasse MC6, coaches Matthijs en Peter, trainster Eva en manager Marielle!

 

JC1

En dan JC1! JC1 stond op een heel nette 3e plaats voordat de wedstrijd afgelopen zaterdag begon. Op zich al een mooie prestatie in de subtop. De nummers 1 en 2 moesten eerder op de dag al spelen en u raadt het al: zij speelden gelijk. Dat betekende dat het kampioenschap nog binnen gehaald kon worden door JC1. Daarvoor moest er echter nog wel ‘even’ gewonnen worden van HDM. En dat bleek nog helemaal niet zo eenvoudig.

 

De wedstrijd werd met recht de spannendste wedstrijd die uw verslaggever het afgelopen seizoen heeft gezien. De mannen stonden op een gegeven moment 1-5 achter. Maar wat er toen gebeurde! Wat een doorzetters zijn die jongens! De achterstand werd weggewerkt tot een gelijkstand 5-5. In de allerlaatste seconde van de wedstrijd maakt tegenstander HDM een shoot in de cirkel en krijgt JC1 nog een strafcorner mee. De wedstrijd werd inmiddels afgefloten, maar uiteraard moest de strafcorner nog genomen worden. Het publiek hield zijn adem in! Zou het kampioenschap alsnog binnengehaald worden? Jazeker!! JC1 scoort 6-5 en breekt de tent vervolgens af. Ongelofelijk knap! Mark, Claudia en Akmal en zeker ook Jeroen niet te vergeten: wat een mooie prestatie hebben jullie neergezet.

 

Trimmers

Afgelopen maandag bereikte ons het mooie nieuws dat ook de trimmers weer kampioen geworden zijn! Die trimmers van DMHC doen het ieder seizoen hartstikke goed en slepen seizoen na seizoen het kampioenschap binnen. En ook nu weer dus. Team 2 is in de reguliere competitie kampioen geworden en Team 1 heeft na de playoffs de titel weer mee naar Dordrecht gebracht. Chapeau!

 

Kampioenen seizoen 2018 – 2019

MD1

JD1

JC1

MC1

MC6

JB3

MB2

MA2

HJ1

HVL

Trimmers 1 en 2

 

Huldiging

Zondag 16 juni vanaf 15.00 uur worden al onze kampioenen gehuldigd. U bent van harte welkom. Aansluitend sluiten we het seizoen af met een gezellige barbecue. U komt toch ook?

 

Voor volwassenen rekenen we voor deelname aan de BBQ € 12,50 pp en kinderen tot 12 jaar € 7,50 pp. Geef je uiterlijk 9 juni op via mailadres [email protected]