Tennisvereniging C.C. biedt zomeruitdaging voor sporters Schenkeldijk

28-5 Nieuws
Tennisvereniging C.C. biedt deze zomer tennis voor volleyballers, hockeyers en andere sporters die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge. 


De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van circa drie maanden (medio juni tot medio september) waarbij spelers, jong en oud, onbeperkt vrij kunnen tennissen op de 11 banen van C.C. wanneer het hen uitkomt. Daarnaast is er de gelegenheid tot het volgen van 2 tennislessen/clinics aan het begin onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en doen zij mee aan het Zomer Challenge eindhappening. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. 
 

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. De kosten zijn €49,- in totaal. Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met Tennisvereniging C.C., e-mail [email protected]

Over tennisvereniging C.C.
C.C. is de tennisvereniging in Dordrecht met de meeste leden, de meeste banen, de beste vrije speelmogelijkheden en de keuze uit vijf trainers. C.C. telt momenteel ongeveer 700 leden, waarvan bijna 80 jeugdleden. We hebben in het voorjaar circa 44 competitieteams voor senioren en 10 voor junioren / World Tour. Ons park ligt prachtig verscholen in het groen aan de Schenkeldijk in de wijk Sterrenburg. Onze kantine is in 2017 geheel vernieuwd en wordt vanaf 2019 gerund door een pachter tegen vriendelijke prijzen.C.C. beschikt over 4 gravel- en 7 all-weather banen, die alle zijn voorzien van verlichting. Tennissen is dagelijks mogelijk van 07.00 tot 23.00 uur. Het tennisjaar loopt van 1 januari t/m 31 december, de kantine is geopend van 1 april tot 1 november. In de donkere maanden van het jaar kun je echter gewoon door tennissen, dankzij de all-weather banen en de verlichting. C.C. is een actieve en gezellige vereniging waar op hoog niveau competitie kan worden gespeeld, maar waar nadrukkelijk ook alle ruimte is voor recreatief tennis. Ben je fanatiek en ambitieus, of juist een gezelligheidsspeler? Er is altijd plaats voor jou. Of met het hele gezin, tennis is bij uitstek geschikt om samen te spelen!