Informatie voor de E8-tallen

30-4 Nieuws Beste ouders/verzorgers van de kinderen van de E8-tallen, 

Dit jaar verlaat uw kind de Jongste Jeugd. Zoals u wellicht op de website en in de DMHC-app hebt kunnen lezen, wordt er gewerkt aan de teamindeling van de juniorenteams voor het seizoen 2019/2020. Om de teamindeling van de D-teams te kunnen maken worden er de komende vier trainingsmomenten (6, 9, 13 en 16 mei) gezamenlijke trainingen verzorgd. Rozemarijn van Leur zal dit voor de jongens verzorgen en Rob van Heugten voor de meisjes. 

De trainingen worden bijgewoond door een aantal trainers/coaches vanuit de D-teams. Het beeld dat vanuit de vier trainingen wordt gevormd en het evaluatieformulier dat wordt ingevuld door de coaches van de E8-tallen, vormt de basis voor de teamindeling van volgend jaar. Mocht u daarnaast gebruik willen maken van de TIPlijn, dan kunt u dit voor 8 mei doen. 

Om het voor de trainers/coaches vanuit de D duidelijk te maken naar wie ze kijken, worden er voor de training hesjes met nummers uitgedeeld. Vanaf 16.45 uur worden deze bij het veld uitgedeeld. Tijdens de trainingen zijn de trainers van de A1 en de eventueel eigen trainers, zoals de kinderen gewend zijn, aanwezig om Rob en Rozemarijn te ondersteunen. 

Voor meer informatie kunt u terecht bij de Jongste Jeugd Commissie. 

Met vriendelijke groet, 
Jongste Jeugd Commissie