Volvo Jubileum Clubbonus

31-3 Nieuws

Beste leden,


Zoals u weet draagt Volvo SvensCar de hockeyclub al jaren een warm hart toe. Bij iedere verkochte auto aan een lid van DMHC werd door Volvo Cars Nederland B.V. 1.000,- op onze rekening gestort.


Nieuw: de Jubileum Clubbonus

In het kader van het 25 jaar partnership met de KNHB roepen wij de Jubileum Clubbonus in het leven want, wie jubileert, trakteert! De Jubileum Clubbonus is de Volvo Clubbonus Selekt. Dit houdt in dat t/m 31 december 2019 een lid (of ouder/verzorger van een jeugdlid) een auto koopt of least bij SvensCar niet alleen per verkochte nieuwe auto een Volvo Clubbonus ontvangt, maar nu ook per verkochte Volvo Selekt Occasion de Volvo Clubbonus Selekt ontvangt. Het bedrag van de Volvo Clubbonus bedraagt voor een nieuwe auto €1.000 en voor een Volvo Selekt Occasion €500. Dit bedrag komt per verkochte auto van Volvo Nederland en heeft dus geen invloed op uw eigen dealerkorting of inruilprijs en is dus 'On top of'.


Officieel Partner Koninklijke Nederlandse Hockey Bond

Volvo Car Nederland B.V. is al lange tijd officieel Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Volvo en hockey passen namelijk uitstekend bij elkaar. De basis van alle sportsuccessen ligt in de jeugd en de ontwikkeling van onze talenten. Daarom investeert Volvo in de nationale jeugdelftallen en Jong Oranje. Bijna alle spelers in het Nederlands elftal worden klaargestoomd voor het 'grote werk' in de nationale jeugdelftallen. Met het partnership wil Volvo Car Nederland de samenwerking ook regionaal activeren, daar waar SvensCar als Volvo-dealer midden in de hockeysamenleving staat. Daarom is er de Volvo Clubbonus.Namens de Sponsorcommissie

[email protected]