Procedure teamindeling senioren 2018-2019

10-6 Nieuws

Op zondag 17 juni eindigt voor de senioren het hockeyseizoen 2017-2018, inmiddels zijn de voorbereidingen voor aankomend seizoen in volle gang.

 

In samenwerking met het technisch hart en de teambegeleiding draagt de seniorencommissie zorg voor de teamindelingen (met uitzondering van H1 en D1).

Het beleid is als volgt:

  • Behoud van bestaande teamsamenstelling, waar mogelijk aangevuld met overkomende jeugd.
  • Hierbij zal rekening gehouden worden met de voorkeuren en het niveau van de overkomende jeugd. Voorkeuren zijn persoonlijk of digitaal ge├»nventariseerd, indicatie van niveau vind plaats op basis van hockeyverleden en/of inventarisatie bij coaches/trainers.

De seniorencommissie heeft meerdere verzoeken ontvangen van oud leden of voor overstappen naar een ander team. Aan dergelijke verzoeken kan alleen gehoor gegeven worden voor leden met een actief lidmaatschap. Oud leden die akkoord hebben voor een verzoek hebben tot vrijdag 15 juni om inschrijving op orde te maken via https://www.dmhc.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=dmhczaken8. Is dit niet het geval, dan kan een plek in het voorkeursteam niet gegarandeerd worden. Vol=vol. Dit geldt ook voor leden die hebben opgezegd maar toch door willen gaan in een ander team.

 

Teamindelingen worden bekend gemaakt in de week na 17 juni, meer informatie hierover volgt t.z.t.

 

Vragen? [email protected]