Wij willen jou!

24-5 Nieuws
Voor de veelzijdige functie van lijncoördinator meisjes A/B en lijncoördinator jongens C/D.

Ben jij sociaal, sta je open voor anderen en kun je goed luisteren? Zie jij problemen als puzzels die je met creativiteit kunt oplossen? Hou je van een leuke uitdaging en zet je graag je schouders eronder? Beschik je niet per sé over hockeykennis, maar wel over mensenkennis? Dan ben jij de lijnco die we zoeken!

Wij zijn meisjes A/B, een vrolijke, energieke groep meiden. We zijn creatief, spontaan en impulsief en leren snel nieuwe dingen. Onze vriendschappen zijn hecht en er is een sterk wij-gevoel, maar we zijn ons eigen individu. We hebben sterke gevoelens, kunnen uren kletsen, maar ook luisteren.
En wij zijn jongens C/D, een speelse, actieve groep jongens die altijd bereid is om te rennen. We zijn direct, vrolijk en altijd in voor een grapje en een spelletje.

Wat moet je doen als lijnco?
• Je bevordert het spelplezier, helpt mee met uitvoeren jeugdbeleid en het coördineren van activiteiten zoals oefenwedstrijden, huldigingen, festiviteiten en toernooien (in samenwerking met de andere commissies).
• Je werkt nauw samen met de trainingscoördinator, je signaleert en hebt overleg over eventuele problemen en ontwikkelingen tijdens de training en/of wedstrijd en komt indien nodig samen tot een oplossing.
• Je bent het eerste aanspreekpunt voor ouders, coaches, trainers en spelers binnen hun lijn, je legt problemen op de juiste plaats en kunt als bemiddelaar optreden als het probleem niet rechtstreeks op te lossen is.
• Je zorgt voor verspreiding, inname en verwerking van evaluatieformulieren en ondersteunt het wedstrijdsecretariaat door te zorgen dat de wedstrijdformulieren naar behoren worden ingevuld.
• Je helpt bij het zoeken van coaches en trainers voor het nieuwe seizoen en maakt en verspreidt de teamlijsten (indien nodig) met daarop de vermelding van coach, trainer, trainingstijden, telefoonnummers, e-mailadressen en leeftijden spelers.
• Je neemt deel aan een jeugdcommissieoverleg met lijncoördinatoren en wedstrijdsecretarissen (tijdens het seizoen ongeveer 1 keer per 3-6 weken). 

De tijdsinvestering is gemiddeld 1,5 uur per week, met een piek voor de seizoenswisseling.

Wat levert het jou op?
- Je draagt een steentje bij aan het functioneren van de club waar je kind veel plezier beleeft. 
- Je vergaart kennis over werkwijze van DMHC.
- Je leert in korte tijd veel leuke mensen kennen.
-  Je leert je een probleem van meerdere kanten te bekijken en creatieve oplossingen te vinden, door de verscheidenheid aan uitdagingen waarvoor je wordt gesteld.
- Je krijgt de kans om zaken te veranderen of verbeteren waarvan jij denkt dat dat anders of beter kan. 

Spreekt deze functie jou aan, kijk op de site of neem contact op met Simone van Deursen, [email protected]