Gezocht: Nieuwe voorzitter Communicatie Commissie

17-5 Nieuws

Michiel Meijer zal na 6 jaar het voorzitterstokje van de Communicatiecommissie willen overdragen aan een nieuwe voorzitter. Daarom wordt nu gezocht naar een enthousiaste opvolger/opvolgster. 


Beschrijving:

De Communicatiecommissie houdt zich bezig met het alle communicatie-uitingen voor en door leden van DMHC, zowel intern als extern.

Het doel van de Communicatiecommissie is de leden enthousiasmeren & informeren zodat alle leden zo optimaal mogelijk kunnen deelnemen.

Als voorzitter maak je een goed communicatieplan en een planning; je geeft leiding aan de Communicatiecommissie en neemt als Commissaris Communicatie deel aan de maandelijkse bestuurs- & commissarissenvergadering.

De commissie bestaat uit 4 redacteurs waaronder een redacteur social media, 3 webmasters, een coördinator fotografenpool en een grafisch vormgever.

Activiteiten binnen de Communicatiecommissie zijn onder andere:
1. Redactie m.b.t. nieuwsberichten, persberichten en nieuwsbrief
2. Functioneel beheer DMHC club App en de DMHC website
3. Functioneel beheer van de DMHC Social Media accounts
4. Functioneel beheer van LISA, de web-based computerapplicatie waar alle werkprocessen van een DMHC zitten (ledenadministratie, teams, wedstrijden, uitslagen, scheidsrechters, trainingsroosters, beoordelingen, materialen, arbitrage etc.)
5. Versturen bulkmails (LISA) en nieuwsbrieven (YMLP)
6. Fotografie (beheer fotobank, beeld van wedstrijden, events, etc.)
7. Grafische vormgeving
8. Public Relations

Gezocht:

Iemand die al enigzins ingeburgerd is in de vereniging en weet hoe belangrijk interne en externe communicatie is voor de betrokkenheid en de motivatie van onze leden en voor het beeld van onze vereniging naar buiten toe.

We zoeken een betrokken en gedreven persoon die deze commissie kan leiden en nieuwe ontwikkelingen m.b.t. de DMHC smartphone app, de website en andere communicatievormen in gang kan zetten. Dit betekent bijv. ook af en toe overleggen met het bestuur en andere commissies, het doen van voorstellen voor verbetering van de communicatie en deze (mede) uitvoeren.

Het is belangrijk dat deze persoon pro-actief is, communicatief vaardig, goed leiding kan geven en kennis heeft van marketing communicatie. Heb je interesse?

Neem contact op met met Michiel Meijer via [email protected] of 06-51267484.

 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?