Vernieuwde homepage website

26-9 Nieuws
De communicatiecommissie heeft getracht goed te luisteren naar de resultaten van de afgelopen communicatie enquĂȘte en daarom een aantal wijzigingen doorgevoerd op de website. Voornaamste doel was een homepage die rustiger oogt, een verbetering van de websitestructuur: toegankelijker, simpeler en overzichtelijker.


 
Hoewel het gebruik van de website eigenlijk niet hoeft te worden toegelicht zetten we hieronder de belangrijkste wijzigingen op een rij:
  
Prominenter plek logo en naam DMHC en Social Media
 
Overzichten bij elkaar. Wedstrijden/trainingen/bardiensten enz.  Het wedstrijdschema heeft een handige routebepaler via Google Maps.
 
Organisatie (wie doet wat?) geeft een duidelijke en overzichtelijke opsomming van alle vrijwilligers binnen de club met emailadressen.  Niet alle organisatie informatie is op dit moment actueel, we verwachten binnenkort een update. Overige informatie over de vereniging is terug te vinden binnen het menu Over DMHC.
 
Teams: Info over alle competitieteams. I.v.m. privacy toont de info van de teams geen spelers informatie, alleen een eventuele team foto en competitiegegevens. Ledeninformatie is alleen te bekijken na inloggen.
 
Trainingsgroepen: Info over alle overige teams naast de competitieteams. Geen ledeninfo i.v.m. privacy.
 
De moeite waard: Over DMHC> Veel gestelde vragen: Hier vind je veel info over de club.
  
  
We zijn benieuwd naar wat je van de vernieuwde website vindt. Stuur een mail naar de webmasters met je mening of verbetersuggesties.