xxxTrimhockey

Trimhockey is leuke en laagdrempelige wijze voor volwassenen om met hockey bezig te zijn. Iedere volwassene die graag op een ontspannen wijze wil hockeyen,  kan meedoen. Het is een gezellige activiteit en de groep is de laatste jaren flink gegroeid.

De groep trimhockeyers is divers in vele opzichten. Dames en heren spelen door en met elkaar. Er spelen mensen die 'voor het eerst een stick vasthouden' maar ook ervaren wedstrijdhockeyers die na hun 'actieve hockeyloopbaan' actief, gezellig en vrijblijvend willen blijven bewegen en spelen.
 
Ook het ambitieniveau van de trimhockeyers is zeer verschillend. De kern van trimhockey bestaat uit het beoefenen van "veilig hockey. De training bestaat uit conditietraining, ontwikkeling en beheersing van” technieken en onderlinge wedstrijdjes. Juist het verschil in kracht, geslacht en de beheersing van technieken en in ervaring vraagt van de trimhockeyers wel een wat andere instelling. Het is belangrijk dat je rekening met elkaar houdt, dat maakt trimhockey tot een gezellige en sociale bezigheid.Heb je echt een win-mentaliteit en wil je tot het gaatje gaan, dan ben je wellicht meer op je plaats bij de senioren/veteranen.De aanwezigheid op de trainingen is niet verplicht maar zeker niet geheel vrijblijvend.
 
Er zijn twee trimhockeygroepen. De gemengde hockeygroep op de maandagavond van 20.30 tot 22.00 uur, waarna nog wat wordt gedronken.
 
Op dinsdag is er van 09.00 tot 10.00 uur trimhockey voor dames. Tijdens deze training wordt er aan de conditie gewerkt, worden de hockeytechnieken getraind en is er een onderling partijtje. Na afloop van de training wordt er in het clubgebouw gezellig wat met elkaar gedronken. Gedurende het seizoen worden er vriendschappelijke wedstrijden georganiseerd. Ook met weinig hockey-ervaring is het mogelijk met deze wedstrijden mee te doen.
 
De wat meer ervaren trimhockeyers kunnen kiezen om mee te doen in een gemengde, vanuit de KNHB georganiseerde competitie tegen trimhockeyers van verenigingen in de regio. Je kan aangeven wanneer je belangstelling hebt om ook mee te doen met de competitie. Voorwaarde is in ieder geval dat je "veilig" kan hockeyen. De trimcoördinatoren bepalen de samenstelling van het/de wedstrijdteam(s).
 
Heb je ook belangstelling om mee te doen, kom gerust een paar keer meetrainen.
 
Voor vragen en informatie:
 
Maandagavond: [email protected]
Dinsdagochtend: [email protected] 

Informatie over trimhockey leden zelf is alleen te vinden na inloggen op de website i.v.m. privacy-voorwaarden.