xxxBenjamins

Voor de allerkleinsten biedt DMHC Benjamin Hockey aan. Benjamin Hockey is bedoeld voor kinderen van 4 tot 5 jaar oud. De kinderen kunnen meedoen vanaf het moment dat zij 4 jaar oud zijn. Het doel van Benjamin Hockey is om met veel plezier te bewegen en kinderen kennis te laten maken sport en een klein beetje met hockey. Gezien de leeftijd zal de nadruk op de ontwikkeling van sport en spel liggen en zullen er oefeningen zijn met ringhockey en knotshockey. 


Benjamin Hockey vindt plaats op de zaterdagochtend van 9.00 uur tot 9.45 uur.
 
De kinderen starten samen met de Funkey Hockey met een gezamenlijke "warming up", daarna gaan ze in kleine groepjes spelenderwijs oefeningen (rennen, overslaan, balspelen, evenwicht etc.) doen. De training wordt afgesloten met een gezamenlijk spel.
 
Als kinderen interesse hebben in hockey kunnen ze drie keer meetrainen, voordat ze lid worden van de club.
 
Graag vragen wij nog aandacht voor de sportoutfit van de kinderen:
  • (Warme) sportkleding
  • Stevige sportschoenen
  • Bitje/hockeystick/scheenbeschermers zijn niet noodzakelijk

De training start om 9.00 precies. Wij verzoeken de kinderen om uiterlijk 8.50 uur aanwezig te zijn zodat wij de groepsindeling geregeld hebben voordat de training begint. 

In de vakanties wordt er geen training gegeven.
 
Informatie over Benjamin Hockey leden zelf is alleen te vinden na inloggen op de website in verband met privacy-voorwaarden.
 
Ge├»nteresseerden kunnen een email sturen naar [email protected]

Namens de Benjamin Hockey:
Jongste Jeugd Commissie