xxxZaalhockeyIn het komende seizoen zijn JC3 en JB3 zijn samengegaan. Ook MC5, MC7 en MC8 zijn samengevoegd tot MC7 dit i.v.m te weinig aanmeldingen.

Trainingsschema
Het zaalschema is te vinden op de site onder Overzichten - Trainingsschema

Zaalregels:
Kun je een avond niet en wil je ruilen met een ander team, regel het met elkaar. Kun je echt niet en zal de zaal leeg blijven laat het dan weten dan wordt er geprobeerd om er een ander team in te plaatsen, lege zalen willen we niet, niet op komen dagen betekent voor de club wel betalen. Laat het dus tijdig weten als er niemand gaat.

Sta je als laatste in de zaal dan moeten de balken worden opgeruimd in de karren die er voor zijn en de zaal moet worden opgeruimd. Houd het netjes dat werkt voor iedereen prettig.

Locaties:
We hebben zalen bij de volgende locaties:
1. Sport+ (verschillende zalen, welke zaal je hebt staat in het schema).
    Sport+ / Mountain Network Dordrecht
    Maria Montessorilaan 3a
    3312 KJ Dordrecht (Leerpark)

2. Sportboulevard
    Sportboulevard Dordrecht (Sporthal)
    Fanny Blankers-Koenweg 10
    3318 AX Dordrecht

3. Deetos-Snel
    DeetosSnel
    Vorrinklaan 202
    3317 KZ Dordrecht

Info over de zalen
In de sport+ zalen worden balken gelegd in de zalen 5-7 en 6-8, in zalen 3 en 4 zullen geen balken liggen, hier kun je banken gebruiken als balken.

In de sportboulevard zaal ligt een complete set balken, de trainingen die beginnen om 17:30 op de vrijdag duren de zaal kan wel al om 17:15 opgebouwd worden omdat de gebruiker de zaal maar voor 1/3 gebruikt. De eindtijd is 19:15 omdat de basketbalvereniging op die tijd de zaal komt opbouwen. Hier heb ik minder uren gekregen als voorgaande jaren en is het schipperen met de tijd die we hebben daar.

De Deetos-Snel is net als vorig jaar te gebruiken, balken zijn aanwezig en de kantine zal open zijn voor een bakje koffie of iets anders.

De trainingsmaterialen zullen door Tamara in de kluisjes gelegd worden, hoedjes en hesjes dus uit deze kluisjes meenemen naar de zalen, in de zalen liggen geen trainingsmaterialen van ons. Dit omdat er ieder jaar tijdens het seizoen veel verdween.

We zijn ook nog bezig om net als voorgaande jaren een bijeenkomst te organiseren voor trainers/coaches met de arbitrage commissie om de regels en verschillen tussen veld en zaal wedstrijden toe te lichten. Zeker voor trainers/coaches die voor het eerst de zaal in gaan is deze avond zeer nuttig omdat er nogal wat verschillen zijn tussen zaal en veld.

Er zijn voor zover we weten geen veranderingen in het reglement.

Andere scheidsrechterregel seniorenteams:
Voor Dames 1 en Dames 6) geldt dit jaar de volgende scheidsrechterregel: Moesten ze vorig jaar nog de wedstrijd voor en na hun eigen wedstrijd fluiten, nu is het net als bij de junioren geregeld, scheidsrechter regelen voor je eigen wedstrijd.

Wedstrijdformulieren:
Wedstrijdformulieren zijn voor alle teams digitaal. Ben je een (vaste) scheidsrechter voor een team of voor meerdere wedstrijden? Geef dit s.v.p. door aan het wedstrijdsecretariaat: [email protected]. Dan wordt je naam aan de wedstrijden gekoppeld en ontvang je automatisch de benodigde info voor de wedstrijden via de mail.

VUL DEZE FORMULIEREN DIRECT NA DE WEDSTRIJDEN IN,
(vorig jaar hebben we enorm veel achter de mensen die gefloten hebben aan moeten gaan om de formulieren voor maandag ingevuld te hebben,)

NIET OP TIJD KOST GELD IN DE VORM VAN EEN BOETE.

Onderstaande documenten zullen deze week nog nagekeken worden en eventueel vervangen voor de nieuwste versies.

Start competitie
De competitie start de week nadat de laatste veldwedstrijden zijn gespeeld op 6 december

Iedereen een hele leuke en succesvolle zaalcompetitie toegewenst en bij vragen mail naar onderstaand mailadres. Theo de Bot zal proberen om hier zo snel mogelijk antwoord op te geven.

Theo de Bot
Zaalcommissie DMHC

Handige documenten om te downloaden: