De gezelligste hockeyvereniging van de Drechtsteden

Wij zijn de sportiefste en gezelligste hockeyvereniging van de Drechtsteden en daar zijn we trots op! Bij DMHC combineren we gezelligheid, sportiviteit en gastvrijheid. Bij ons is iedereen welkom, van jong tot oud. En dat al meer dan 95 jaar!
Er zijn ontelbare redenen om te gaan hockeyen bij DMHC. Maar als je het onze leden vraagt dan zal ongetwijfeld het antwoord zijn dat het gezellig is, dat je er fit van wordt en dat het een heerlijk gevoel geeft om een bal hard te kunnen slaan. En dit is allemaal waar. 

Hockey is een teamsport waar je samen tot een prestatie komt. Hierdoor ontstaat er een speciale band tussen de spelers. En niet alleen binnen het team, vaak ook met andere DMHC-ers. Bij ons vind je trouwens altijd een team dat past bij jouw niveau. In ons gezellige clubhuis drinken we vaak na de wedstrijd nog wat. Maar vaak genoeg kan je er ook blijven hangen om de andere teams te zien spelen. Het is met andere woorden gewoon gezellig.

DMHC maken we met elkaar, vóór de leden en dóór de leden. Daarom zijn wij trots op alle vrijwilligers. Van coaches, trainers tot aan vrijwilligers in diverse commissies tot aan bestuursfuncties. Allemaal zorgen ze voor een goede, professionele sfeer op de club. Regelmatig worden er ook leuke evenementen georganiseerd voor jong en oud. Kortom, genoeg redenen om je aan te sluiten bij DMHC!