Clubhuis en bar

Gezellig iets eten of drinken voor of na je wedstrijd of training? Kom dan naar ons clubhuis. In het voorjaar van 2020 is ons clubhuis helemaal gerenoveerd. Heb je een ruimte nodig voor een vergadering? Dan kan je die ook reserveren. 

Gezonde Sportkantine
In ons clubhuis vinden we het belangrijk om een gezonde leefomgeving voor onze leden en medewerkers te promoten. We hebben daarom voldoende 'gezonde keuzes' in het assortiment. De gezonde keuzes zijn goed in het zicht en aantrekkelijk geprijsd. In het weekend vind je altijd fruit op de balie. Ook hebben we popcorn en gezonde broodjes in het assortiment en frituren we zo min mogelijk in vloeibaar vet. Op het terras vind je een watertap om je bidon te vullen. 

Openingstijden
Het clubhuis en de bar zijn tijdens de speelperiodes doordeweeks doorgaans open van 16:00 tot uiterlijk 23:30 uur. Op zaterdag is de bar open van 7:30 tot 19:30 uur, op zondag van 9:00 tot 19:00 uur. Zijn er extra activiteiten, dan mag de bar langer open. Het clubhuis mag op vrijdag en zaterdag tot uiterlijk 01:00 uur open zijn. Voor seizoensgebonden evenementen gelden afwijkende openingstijden.

Faciliteiten
Er zijn meerdere ruimtes in het clubhuis: de kantine met daarin de gezellige barruimte, de bestuurskamer en de spreekkamer. Tevens hebben we toiletten, een materiaalkamer, kleedkamers en de kast met gevonden voorwerpen. Aan de rechterkant van de bar hangt een AED. Icepacks vind je in de vrieskast in de serre en de EHBO-doos staat achter de bar. Op zaterdagen staat de ontvangsttafel binnen in de kantine of buiten voor de ingang. Dit is de plek waar bezoekende clubs zich melden en uitgelegd krijgen waar ze moeten zijn. Wil je gebruik maken van een ruimte in het clubhuis, bijvoorbeeld de bestuurskamer of spreekkamer? Stuur dan een mail

Bardiensten
De bar van DMHC draait volledig op vrijwilligers.

Vind je het leuk om DMHC te vertegenwoordigen zonder dat het veel tijd kost? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als bar coördinator leidt je in de weekenden alles in het clubhuis in goede banen. Je ondersteunt de bardienstvrijwilligers en bewaakt dat alle hygiëne- en alcoholregels worden nageleefd. Daarnaast spring je bij waar nodig. En dat slechts 4 keer een halve dag per hockeyseizoen.

Samen met de leden van de horeca commissie en de andere bar coördinatoren zorgen we ervoor dat elk weekend op rolletjes verloopt. Belangrijkste verantwoordelijkheden daarbij zijn:

  • aansturen bar vrijwilligers, keuken brigade en bezetting wedstrijd tafel;
  • gastvrouw/-heer zijn voor onze vereniging;
  • melden van no-shows aan bar planning;
  • zorgen dat de wekelijkse (schoonmaak)taken worden uitgevoerd;
  • ondersteuning tijdens evenementen;

 

Voordelen van bar coördinator zijn:

  • vrijstelling van reguliere bar dienst
  • coördinatiedienst wanneer het jou uitkomt
  • gratis training in hygiëne en verantwoord alcohol schenken
  • met slechts 4 keer per seizoen bouw je mee aan professionele horeca op de club.

 

Wij zorgen voor een goeie instructie vooraf en on the job begeleiding.


Kom jij onze pool van 10 coördinatoren versterken en ons helpen de horeca naar een hoger niveau te tillen? Meld je aan bij één van onze leden van de Horecacommissie of via [email protected].


We kijken uit naar je aanmelding!