Olympic Moves zoekt barpersoneel en scheidsrechters voor 11 april

25-3 Nieuws

Op donderdag 11 April 2019 organiseert het Dordtse Sportbedrijf (Gemeente Dordrecht) voor de vijfde keer voor middelbare scholen in de Drechtsteden (en omstreken) de regiofinale van het Olympic Moves evenement. Op het gehele sportpark worden 6 sporttoernooien georganiseerd, te weten: voetbal, korfbal, volleybal, tennis, basketbal en hockey. In totaal zullen meer dan 1000 leerlingen op het sportpark een sportieve dag beleven met als doel een ticket voor de landelijke finales.

DMHC is gevraagd om wederom gastheer te zijn voor het hockeytoernooi. Ook de spectaculaire openingsceremonie vindt plaats op de terp van DMHC. Bij hockey doen 38 teams mee, verdeeld over 9 poules met ruim 500 deelnemers! Daarvoor is uiteraard hulp nodig. We zijn nog op zoek naar vrijwilligers/ouders die (een paar uur) achter de bar willen helpen. Deze toernooimedewerkerbardienst kan ook als 'verplichte' bardienst worden ingezet en telt voor 2 bardiensten!

 

Ook zijn we nog op zoek naar een aantal scheidsrechters! Je kan uiteraard aangeven of je een bepaalde leeftijdscategorie (J/M) of een deel van de dag kan fluiten. Nieuw dit jaar is dat er 7 tegen 7 op halve velden wordt gespeeld in de leeftijdscategorie t/m de vierde klas. De 'schoolteams' spelen net als voorgaande jaren op een heel veld.

 

Deze sportieve dag begint om 9:30 en de finale is rond 16:30 afgelopen.

 

Meld je aan bij de Olympic Moves organisatie van DMHC.

 

Petra vd Meer
Ad Dielessen
Gerben Boot