Teamindeling senioren

21-6

Beste senior-leden van DMHC,

De teamindeling senioren ’21-‘22 is te vinden onder LISA leden login -> Club -> Documenten -> Teamindelingen communicatie.

Zoals jullie zien, is het aantal teams ten opzichte van vorig seizoen met twee dames teams uitgebreid. hier zijn wij als club heel erg gelukkig mee. Deze trend willen we vasthouden voor de komende jaren, en dat gaat ook lukken met jullie enthousiasme. Deze uitbreiding kunnen we doen door twee belangrijke zaken.

1- er zijn relatief veel spelers die van onze eigen A-jeud doorstromen naar de senioren, en die zowel bij de selectie van Dames 1 terecht komen, danwel in Jong dames 3 als nieuw team worden ingeschreven. Welkom bij de senioren dames!

2- veel spelers hebben aangegeven dat zij weer lid worden, ondanks het feit dat ze zich recentelijk hebben uitgeschreven. Door de positieve vibe die er heerst bij onze club, hebben ze aangegeven te blijven hockeyen. Ook hier zijn wij heel blij mee. ECHTER, zoals je ziet, is een aantal plekken in de teams zwart gemaakt. Dit zijn de spelers die hebben aangegeven lid te worden, maar hebben dit nog niet gedaan. Willen jullie, voor wie het betreft en voor wie hierbij betrokken is, er op toezien dat de inschrijvingen ook daadwerkelijk plaatsvinden. Pas bij inschrijving bij de ledenadministratie, kunnen we je naam definitief bij het team zetten.We gaan ervan uit dat dit ook gebeurt, en dat deze teams dus volgend jaar ingeschreven zijn. Wanneer dit niet gebeurt, zal de teams er helaas anders uit gaan zien, en kunnen we deze aantallen niet waarmaken. Help ons dus, om deze ambitie waar te maken.

Ook bij de heren mogen we veel nieuwe spelers vanuit de A-jeugd verwelkomen. Door deze frisse aanwas en enthousiasme bij de bestaande seniorleden is het gelukt de reguliere seniorenteams in stand te houden. Echter zal er aankomend seizoen geen veteranen A team meer actief zijn door een tekort aan leden in de desbetreffende leeftijdscategorie. De seniorencommissie betreurt dit en streeft er naar in de toekomst weer wedstrijdhockey voor alle leeftijdscategorieënte kunnen bieden. 2 opmerkingen bij de indeling van de herenteams:

1- voor Heren 1 zal selectie plaatsvinden tijdens de zomerperiode. De definitieve indeling zal door de trainer/coach voor aanvang van het seizoen bekend gemaakt worden. Voor eventuele afvallers zal een passende plek in de overige teams gezocht worden.

2- Heren 3 is momenteel krap bezet. In overleg met de spelers is ervoor gekozen het team in te schrijven onder voorbehoud van werving extra spelers. Uiterlijk 1 augustus zal in overleg met het team bepaald worden of er voldoende basis is om het seizoen te starten.

Rest ons niks dan jullie allemaal een goede zomer toe te wensen, en mochten er vragen zijn, schroom niet en mail naar:[email protected]

Hartelijke groet

Senioren Commissie DMHC