Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Meisjes E4- R.G.H.C. Tempo '34 M8E2 : -
 
Tempo '34 E2 - DMHC E4 1-4

 

Een natte en koude ochtend in Rotterdam is het decor van de laatste voorlopige veld partij van E4. Voor de verandering hebben de coaches de opstelling maar eens flink door elkaar gehusseld.

Al meteen wordt duidelijk dat onze meiden een maatje te groot zijn voor de tegenstander, maar we weten het niet uit te drukken in goals en daar gaat het wel om. Dit is een verdienste van Tempo, dat zich goed heeft ingegraven voor de goal, maar het samenspel is van dien aard, dat de laatste pass vergeten wordt. Vlak voor het fruit wordt toch die bevrijdende 1-0 gemaakt, waardoor er met een goed gevoel gerust wordt.

Vlak na de rust is er even een ander beeld te zien. Tempo komt een aantal keren bij ons doel, maar echt gevaar levert het niet op. Geleidelijk aan loopt het team uit naar een 4-0 voorsprong, waarbij de laatste goal van grote schoonheid was.

Het slotakkoord is echter voor de thuisclub; een scherpe voorzet wordt onfortuinlijk door onze verdediger in eigen goal geschoten.

Al met al sluiten we een goed eerste veldseizoen af, waar er van de tien officiƫle wedstrijden 7 werden gewonnen, 2 gelijkgespeeld en slecht 1 verloren.

Dat heeft Sinterklaas ook opgemerkt, want hij heeft hockeypiet erop uitgestuurd om de dames een zak met cadeautjes en gedichten te geven. Enorm bedankt!

Op naar de zaal.

Laatst aangepast door:Serge Bomius om : 15-12-2013 8:58:08


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren