Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
de agenda is leeg
Laatste tweets Twitter
Jongens C1- Hockey Club Rotterdam JC3 : 1 - 3
  Vandaag was de allesbeslissende wedstrijd in onze competitie. Thuis tegen Rotterdam. Wij stonden voor de opdracht te winnen en het liefst met grote cijfers om nog kampioen te kunnen worden. Rotterdam had tot op heden twee keer gelijk gespeeld en verder alles gewonnen. Geen gemakkelijke opgave dus.

In de eerste helft ging het gelijk op. Wij creĆ«erden een aantal kansen die door goed keeperswerk en slordigheid aan onze zijde niet benut werden. Rotterdam kwam in de eerste helft een keer gevaarlijk voor ons doel, maar we hadden geluk dat er al gefloten was voordat de bal er in ging. 0-0 bij rust was het logische resultaat. 

In de tweede helft was het voor ons alles of niets. Wij lieten een hele grote kans liggen door voor eigen succes te gaan in plaats van de bal terug te leggen. De eerstvolgende aanval van Rotterdam leverde een strafcorner op. Deze werd niet goed genomen en na wat gefrommel achterin ging de bal er zomaar in. Een minuut later was het opeens 0-2 doordat de tweede paal ongedekt bleef en weer een minuut later veranderden wij een bal van richting waardoor het opeens 0-3 stond. In een tijdsbestek van 4 minuten was de wedstrijd gespeeld. Een enorme domper en een enigszins geflatteerde stand. Een minuut of 5 voor tijd maakten wij uit een strafcorner nog de verdiende 1-3, maar verder kwamen we niet. Heel jammer. We hebben geknokt voor wat we waard waren en meer zat er vandaag niet in.

Rotterdam is kampioen. Tot op heden zijn zij ongeslagen en dan hebben wij niets meer te vertellen. Als Rotterdam ongeslagen blijft betekent dat dat wij tweede in de competitie gaan worden. Onze doelstelling was de top-3 en dat hebben we gehaald!!! Hartstikke goed van de jongens. Leiden was zo vriendelijk om van Leonidas te winnen, dus we staan 4 punten voor op Leonidas en 2 punten voor op Leiden. Leiden speelt zaterdag in en tegen Rotterdam. 

Bij winst van ons tegen Cartouche worden we tweede op eigen kracht. Bij een gelijkspel worden we ook tweede als Rotterdam van Leiden wint of gelijk speelt. Bij verlies tegen Cartouche worden we tweede als Rotterdam minimaal gelijk speelt. Slechts als wij van Cartouche verliezen of gelijk spelen EN Leiden in Rotterdam weet te winnen, dan worden we derde. Ik ga ervan uit dat Rotterdam het niet zover laat komen.

We hebben sowieso een topseizoen gedraaid en laten we dat goed afsluiten door bij Cartouche te winnen! Ik heb er alle vertrouwen in!

Laatst aangepast door:Michiel de Groot om : 26-5-2013 12:15:03


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren