Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
de agenda is leeg
Laatste tweets Twitter
Heren 1- HV Spijkenisse H1 : 2 - 2
 

Zondag 9 november stond een belangrijke wedstrijd in de planning  tegen Spijkenisse voor heren 1, waarin zeker weten de drie punten behaald moesten worden na het puntenverlies van vorige week. Het beloofde een wedstrijd te worden met veel spektakel en een voorhoede die op scherp stond na de goede trainingen.

 

De eerste minuten pakten we gelijk het spel op in eigen huis en kreeg Spijkenisse geen kans.

Door constant ons eigen spel te blijven spelen kregen we tal van kansen, die helaas geen van enkel verzilverd werden. Na onze lange periode van overheersen kwam Spijkenisse even in hun eigen spel en waren wel effectief in de afronding, 0-1. Kort voor rust werd door een hard gesleepte strafcorner van Spijkenisse het tot overmaat van ramp nog eens 0-2.

Ontzettend zonde na ons goede spel in de eerste helft waarin we ons helaas zelf niet beloonden.

 

Na een goede bespreking in de rust konden we weer vol moed het veld opstappen om de wedstrijd dit keer wel helemaal naar ons toe te trekken door te scoren.

Een speler van Spijkenisse kreeg door een fysieke overtreding een gele kaart waardoor we in overtal kwamen. Dit bleek ook het perfecte moment om dit te benutten doordat Rob van Deursen scoorde.

Tot overmaat van ramp voor Spijkenisse maakte de keeper de stomme fout om een soort rare natrap te maken in de richting van topscoorder Rob van Deursen waardoor hij ook een gele kaart kreeg.

Nog beter voor ons, tijd om nu echt de score te openen. Na een strafcorner die met vliegende keeper gedaan werd, scoorde Rob van Deursen vanuit een goed benutte strafcorner.

 

Helaas kwamen we er door tijdrekken van Spijkenisse niet goed meer uit om nog een keer te scoren.

De wedstrijd eindigde in een 2-2 uitslag, wat jammmer genoeg weer puntverlies betekende voor ons.

 

Op naar de volgende wedstrijd uit bij Tempo ’34 en hopelijk de 3 punten!terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren