Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Meisjes E4- HC De Hoeksche Waard M8E3 : -
 

Hoeksche Waard - DMHC 1-6


De voorspellingen zijn zo mooi, maar het valt vies tegen, eenmaal aangekomen. Niet alleen is het koud en regenachtig (wat op zich niet zo gek is voor de tijd van het jaar), maar vlak voor de wedstrijd, blesseert Roos zich dusdanig, dat ze niet kan spelen. Aangezien zij ‘keeper van de week’ is, moet er iemand anders aangewezen worden. Dat wordt voor de eerste helft Bridget en in het tweede bedrijf gaat Fransje keepen. Dat is wel even omschakelen…


Eigenlijk is er niets van te merken, want de meiden spelen goed. Steeds weer komt er gevaar, met name van de zijkanten, zoals we in de trainingen zo vaak oefenen. Beertje, als spits, is steeds aanspeelbaar, maar het lukt ook haar niet de bal erin te krijgen, Achterin hebben Fransje, Mette en Nikki weinig te doen. Steeds onderschept één van hen de bal, voordat de meiden uit Mijnsherenland gevaarlijk kunnen worden. De goal laat lang op zich wachten, maar halverwege de eerste helft is het dan zover! Noortje krijgt de bal aangespeeld door Eveline in de cirkel en twijfelt niet, 0-1! Ook na deze voorsprong, blijven de kansen komen, maar blijft de marge beperkt tot een goal, totdat we gaan rusten.


Na de rust maakt Bridget haar opwachting op het middenveld en Fransje gaat keepen. Eveline zakt een linie en Beertje en Nikki ruilen van plek, net als Danique en Noortje. Dat pakt goed uit, want tot twee keer toe haalt Noortje de achterlijn en geeft een voorzet, die door Nikki wordt gescoord. Na deze 0-3 komt er een periode waarin Hoeksche Waard  enkele kansen krijgt. Niet attent verdedigen levert zelfs de tegengoal op, 1-3. Het lijkt even spannend te worden, maar niet veel later is deze spanning weer weg. Ook de vierde goal wordt gemaakt door Nikki, nu op aangeven van Bridget, vanuit een strafcornersituatie. De 1-5 wordt mooi gemaakt door Eveline, maar de complimenten gaan ook zeker uit naar scheidsrechter Dilara, die de voordeelregel perfect toepast, nadat Bridget hard onderuit wordt gehaald. Danique, die de hele wedstrijd al loert op een goal, maakt de laatste, waardoor de eindstand 1-6 is. Klasse, meiden!


0-1   Noortje


0-2   Nikki


0-3   Nikki


1-3 Hoeksche Waard


1-4 Nikki


1-5 Eveline


1-6 Danique


Laatst aangepast door:Serge Bomius om : 1-4-2014 21:21:12


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren