Trainingen jeugd en avondklok

22-1 Nieuws

Het kabinet heeft verzwarende COVID-maatregelen aangekondigd, waaronder een avondklok. Ondanks dit blijft het in ieder geval voor de jeugd tot 18 jaar mogelijk om in verenigingsverband buiten te sporten.

Blij hieraan te kunnen bijdragen, is het ons gelukt om het trainingsschema dusdanig aan te passen, zodat alle trainingen van de jeugd kunnen worden afgewerkt en iedereen voor de start van de avondklok binnen kan zijn. Wanneer je er zelf voor kiest om je zoon/dochter niet te laten trainen hebben we hier uiteraard alle begrip voor. 


Er zijn voldoende tijdslots in te plannen om die trainingen die normaliter later dan 20.30 uur zouden eindigen, een alternatieve starttijd te geven. Deze teams worden hier afzonderlijk door de lijncoördinator over  geïnformeerd.


Nogmaals in het kort:

  • Start vanaf maandag 25 januari
  • Als je niets hoort, blijf je trainen op je huidige trainingstijd. Stoptijd is zoals gebruikelijk voor of om 20.30 uur.
  • De teams die normaliter na 20.30 uur eindigen, krijgen via de lijncoördinator een alternatieve tijd om te kunnen trainen.

Wij verzoeken een ieder op het DMHC-terrein niet eerder dan 15 minuten voor de eigen trainingen aanwezig te zijn en na iedere training meteen het DMHC-terrein te verlaten. Het is niet toegestaan bij andere trainingen te blijven kijken.


Sportieve groet,

Bestuur DMHC