Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Update Nieuw DWF
10-1-2019  | 

 

Update Nieuwe DWF (van LISA)

 

Afgelopen weekend is het nieuwe DWF 'live' gegaan. Daar heeft elk team mee te maken gekregen. In heel veel gevallen ging alles probleemloos, maar uiteraard zijn er wat kinderziektes geconstateerd, opgelost en zijn er inmiddels verbeteringen doorgevoerd die as weekend al merkbaar zullen zijn.

 

Zie hieronder een mail van LISA met de belangrijkste punten.

 

= Bericht LISA =

 

Afgelopen maandag en dinsdag hebben we alle opmerkingen m.b.t. het nieuwe DWF doorlopen en dinsdag hebben we overleg gehad met de KNHB. Op basis hiervan hebben we een lijst gemaakt met zaken die we samen willen realiseren. 

 

Inloggen gaat nu veel makkelijker (en sneller)

We hebben voor het nieuwe DWF inmiddels een aantal verbeteringen inmiddels doorgevoerd:

  • het inloggen is sterk vereenvoudigd: als uw coaches, managers of scheidsrechters zijn ingelogd in de app van de club en dan naar het DWF gaan, zijn ze direct ingelogd. Wij adviseren u deze wijziging te communiceren met uw coaches en managers.
  • het overzicht wedstrijdformulieren in LISA is verbeterd. We zijn er nog niet, maar het geeft al een stuk meer inzicht
  • de uitslagen komen weer in de app 

 

In ontwikkeling

  • wanneer je inlogt als ondersteuning de wedstrijden meteen klaar staan (dus geen code meer indien je al bekend bent bij het team als ondersteuning)
  • dat LISA het verspreiden van de DWF-mail weer gaat doen. Wij zullen hiervoor een aantal zaken moeten bouwen zodat de aankondiging weer net als 'vroeger' gaat. Voor komend weekeinde gaan we dit voor u doen. Nog niet helemaal zoals we willen, maar in ieder geval goed genoeg.
  • het versturen van de herinneringen op het nieuwe DWF vanuit LISA (dus niet vanuit de KNHB)
  • dat de KNHB het technisch mogelijk gaat maken dat wedstrijdsecretarissen de mogelijkheid krijgen om in ieder formulier in te loggen en af te ronden.
  • Een ouderwets dashboard in LISA op basis van het nieuwe DWF.
  •  

Gezien de hoeveelheid werk zullen we niet alles 1-2-3 klaar hebben, maar dan weet u dat er hard aan wordt gewerkt. Zodra er iets live komt, informeren wij u via de nieuwsbrief. 

 

= Einde bericht LISA =

 

Deel uw ervaringen, ook na as weekend met het wedstrijdsecretariaat PER MAIL (NIET PER WHATSAPP!). We verzamelen onze punten en delen die uiteraard met LISA en de KNHB.

 

Gerben Boot

[email protected]

Wedstrijdsecretaris Junioren DMHC


 

 
 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren