Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Winterkampioenen
29-11-2018  | 
Na het succesvolle seizoen van vorig jaar, waarin we een record aantal kampioenen konden huldigen, kunnen we ook dit seizoen met trots melden dat er een aantal teams winterkampioen zijn geworden.

Jongens A1

JA1 komt uit in de subtop-klasse en doet dit heel goed! Ze gaan als winterkampioen de winterstop in en gaan daarna zeker hoge ogen gooien bij de strijd om het kampioenschap. Dit team staat onder de bezielende leiding van Dirk Vis en Peter van de Graaf.

Meisjes A1

Ook MA1 komt uit in de subtop. Na een zware voor-competitie doet MA1 het hartstikke goed en winnen zij wedstrijd na wedstrijd. Een top- prestatie! Op 16 maart kunnen jullie de meiden van MA1 thuis in actie zien tijdens hun wedstrijd tegen Crayenhout MA1.

Meisjes A5

Nog meer goed nieuws vanuit de A-lijn. Zaterdag 1 december om 11.05 speelt MA5 thuis tegen Victoria MA5. Bij een gelijkspel of winst, gaat ook MA5 als winterkampioen aan de zaalcompetitie beginnen. Succes meiden.

Jongens B3

Het team van Erwin Dornscheidt doet het ook al zo goed en gaat onslagen de winterstop in. Op naar het kampioenschap mannen.

Meisjes B5

MB5 staat op dit moment ook 1e in de standenmotor. Wel moet de nummer 2 Spijkenisse nog een inhaalwedstrijd spelen en kan Spijkenisse op doelpuntensaldo MB5 voorbij. Nog even spannend dus voor MB5. We duimen voor jullie!

Jongens D1

JD1 gaat niet als winterkampioen de zaal in. Maar het is wel op zijn plaats om een bijzondere vermelding over JD1 te maken. JD1 staat 2e en wint wedstrijden met uitslagen als 20-0. Ongelofelijk knap! Maar wat wil je als 1 van je coaches de ster- speler van H1 is 😉

Jongens D2

Op dit moment staat JD2 op een fraaie tweede plaats maar moet a.s. zaterdag 1 december nog een inhaalwedstrijd spelen. Winnen ze de wedstrijd tegen Roomburg dan gaat ook JD2 het winterkampioenschap vieren. Succes mannen.

Meisjes D3

Ook MD3 staat er goed voor. Op dit moment 1e in de standenmotor maar
Alector MD4 zit hen op de hielen en moet nog een inhaalwedstrijd spelen. Wat zal het worden MD3?

We wensen alle teams veel plezier in de zaal toe!


 
 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren