Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Zaalhockey jongste jeugd
31-10-2018  | 
Deze week zijn de 1e veldtrainingen weer begonnen, maar de zaaltrainingen gaan de laatste woensdag van november weer van start. Nb. Mocht het team dezelfde tijd als de veldtraining een zaaltraining hebben, dan vervalt de veldtraining.

De trainingen worden op woensdagmiddag gegeven in 2 zalen van DEETOS en worden verzorgd door Tjep Hoedemakers (Rotterdam H1 en speler Jong Oranje), Hugo Mann (Rotterdam H1/H2) en Dirk Vis (DMHC H1). In de bijlage zit het rooster per team. 


Bijdrage van de ouders is van heel groot belang; bij elke training is 1 ouder gewenst om de groep te ondersteunen. Start het team om 13:30 uur, dan is aanvang 13:15 uur. Wij verzoeken de ouders ook om mee te helpen met de zaal op te bouwen (balken neerleggen en doelen plaatsen), zodat iedereen op tijd kan starten.


De F teams gaan met keeper en keeperskleding de wedstrijden spelen. De keepersspullen voor de F teams kunnen door de coach op woensdag 31 oktober en woensdag 7 november worden opgehaald van 19:00 tot 20:30 uur op de club bij Jenneke Vis. Per abuis is er in de mail een melding gemaakt voor het ophalen van sleutels voor de ballen. Dit is voor de Jongste Jeugd niet van toepassing. Ballen zijn in de zaal aanwezig.


Men is nog druk bezig om de indeling voor de wedstrijden rond te krijgen. Dit worden meestal pas één of twee weken voor de start bekend gemaakt. 


Wensen we jullie voor nu alvast heel veel zaalspeelplezier!


Sportieve groet,

De Jongste Jeugd Commissie


Bijlage: Zaaltraining JJ 2018-2019.xlsx
 
 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren