Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

DMHC Clubcard en App

Recente verslagen
Nog geen verslagen
Lid worden?


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Heren 2 kampioen!
7-6-2018  | 

Na 19 ongeslagen wedstrijden mochten de mannen van H2 afgelopen zondag aantreden voor de kraker tegen Alecto. Met nog drie wedstrijden te gaan in de competitie zouden de heren bij winst verzekerd zijn van het kampioenschap.


Het gezamenlijk ontbijt op de club en de intensieve voorbespreking zorgden voor de juiste dosis focus waarna het eerste fluitsignaal om 11:00 klonk. Terwijl de vuurwerkdampen nog over het veld hingen en het gros van de toeschouwers de auto nog aan het inparkeren was begonnen de Dordtenaren aan een droomstart. Al bij de eerste verdedigende actie van Alecto werd de bal op de rechterkant onderschept en voorgegeven op Joost Wooldrik, die koeltjes af kon ronden. 1-0!


In het vervolg van de wedstrijd was Alecto helaas de bovenliggende partij. De in grote getale aanwezige toeschouwers werden langzaam getuige van de eerste verloren pot van Heren 2 in het seizoen 2017-2018. Maar! Terwijl de score was omgebogen tot een 1-2 achterstand sijpelde tijdens de laatste drinkpauze het nieuws door dat de nummer 2 in de competitie ook had verloren. Ongeacht de uitslag zou Heren 2 dan toch kampioen zijn!


De score bleef 1-2 in het voordeel van Alecto. De eerste verloren wedstrijd van het seizoen was een feit. Waren het de zenuwen? Is Alecto simpelweg de betere partij? We zullen het nooit weten en het doet er niet meer toe. Het kampioenschap en promotie naar de 2e klasse zijn binnen!


Met een dubbel gevoel en verwarde toeschouwers kon het kampioensfeest beginnen. Het bleef nog lang onrustig op de zonnige Anne Scheening terp.


Tijdens de aanstaande Super Sunday op 17 juni komt Heren 2 voor de laatste keer dit seizoen op de Schenkeldijk in actie waarna het feestje nog eens dunnetjes over zal worden gedaan. De helden nog niet kunnen aanschouwen dit seizoen? U bent van harte welkom.


Graag bedanken wij alle toeschouwers van afgelopen zondag voor de warme support. In het bijzonder bedanken wij onze coach Peter van de Graaf, trainster Iris van der Beek en alle jeugdspelers die ons dit seizoen hebben versterkt. Zonder jullie bijdrage was deze mijlpaal niet bereikt.

 
 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren