Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

DMHC Clubcard en App

Recente verslagen
Nog geen verslagen
Lid worden?


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Uitnodiging Algemene Ledenvergadering op 20 juni 2018 (voorjaars ALV)
5-6-2018  | 

Het bestuur en de commissarissen van DMHC nodigen alle (ouders van) leden uit aanwezig te zijn op de voorjaars – ALV die gehouden wordt op woensdag 20 juni 2018 om 20:00 uur bij Meeting House (Johan de Wittstraat 2). De agenda voor de ALV vindt u in Mijn DMHC/LISA onder 'Documenten' > 'Documenten volgende ALV'.

 

Een belangrijk onderdeel is de bestuursverkiezing. Een speciale commissie onder initiatief van Mark Haarman en Oscar Mulders is op zoek gegaan naar de invulling van de functies van de dagelijks bestuursleden. Dit heeft geresulteerd in de voordracht van een viertal kandidaat-bestuursleden en daarmee is - als de ALV deze voordracht overneemt - gelukkig weer compleet.

 

Het bestuur heeft deze voordracht unaniem overgenomen en is daarmee een bindende voordracht.

 

Deze bindende voordracht bestaat uit de volgende personen:

·       Voorzitter: Pieter Nieuwenhuijsen

·       Vice Voorzitter: John van Boesschoten

·       Penningmeester: Marleen Bartelts

·       Secretaris: Alma de Geus

 

Tijdens de ALV zullen de kandidaten zich nader voorstellen en is de ALV in de gelegenheid om vragen te stellen.

 

Volgens de statuten en reglementen van onze club kunnen tegenkandidaten voor de vacante bestuursposities zich melden.  Mocht u een ander kandidaat-bestuurslid  willen voordragen of zelf zitting willen nemen, dan kunt voor vragen over hoe te handelen terecht bij Gerben Boot (via e-mail)

 

Ook wordt tijdens deze voorjaars ALV traditiegetrouw de begroting van volgend seizoen (2018-2019) aan de leden voorgelegd met bijbehorend contributievoorstel.  Het geheel is – zoals inmiddels gebruikelijk en volgens de statuten verplicht is – gebundeld in de zogenaamde Voorjaarsnota.  Hierin rapporteren ook alle commissies de stand van zaken. De voorjaarnota vindt u ook in LISA. Naast de agenda, de Voorjaarsnota vindt u ook de concept-notulen van de vorige ALV.

 

Op woensdag 13 juni van 19.00 tot 20.00 uur hebben we een inloopspreekuur om vragen van individuele leden te bespreken. U vindt het bestuur dan in de Bestuurskamer van ons clubhuis.

 

Alle relevante documenten voor deze ALV kunt in LISA vinden. Aangezien dit documenten zijn die alleen voor leden bestemd zijn, moet u eerst inloggen - via de site - op ‘Inlog Leden’ (rechtsboven). Vervolgens kiest u de link ‘Documenten’ en dan kunt u de categorie ‘Documenten volgende ALV’ openen. Daarin vindt u alle relevante stukken voor de aankomende vergadering.

 

Wij hopen u op woensdag 20 juni te mogen begroeten.

 

Namens het bestuur van DMHC

 

Pieter Nieuwenhuijsen (Vice-voorzitter)

Paul van der Zande (Penningmeester)


Opmerking: Voorjaarsnota wordt op 6 juni in LISA geplaatst.

 
 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren