Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

DMHC Clubcard en App

Recente verslagen
Nog geen verslagen
Lid worden?


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
In Memoriam - mevrouw Mieke Snoep-Bleeker
4-6-2018  | 

Afgelopen weekend ontvingen we het bericht van het overlijden van mevrouw Mieke Snoep-Bleeker, oud Voorzitster en Erelid van onze vereniging.


Mevrouw Snoep-Bleeker, geboren op 7 juni 1930, kwam rond 1971 met haar oudste dochter Laura bij onze vereniging. Als vrijwilligster is zij in de jaren dat ze bij de club betrokken was uitgegroeid tot een waar club-icoon.

Na een 'revolutie' binnen de club trad zij in 1984 toe tot het Bestuur en werd daarmee de eerste vrouwelijke Voorzitter van SV Dordrecht, de toenmalige naam van onze club. Mieke heeft de rust binnen de vereniging weer terug laten keren. Ze was een verbindende en krachtige persoonlijkheid, een verenigingsmens die de neuzen weer de zelfde kant op kreeg.

Door haar kennis van hockey en gevoel voor het besturen van een vereniging, heeft ze steeds meer mensen binnen de vereniging enthousiast gekregen en veel op de rit gekregen.


Ze heeft er mooie vriendschappen aan over gehouden. Tot het laatste moment van haar leven had ze contact met een groep vrijwilligers, die jaren een stille kracht voor de vereniging is geweest.

Wij wensen de familie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Namens het Bestuur,


Pieter Nieuwenhuijsen

Vice-Voorzitter

 
 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren