Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

DMHC Clubcard en App

Recente verslagen
Nog geen verslagen
Lid worden?

Recente fotoalbums

Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Sponsoractie PLUS 't Lam
9-3-2018  | 
PLUS 't Lam op het Damplein is al enige tijd druk bezig met de voorbereidingen van de vergroting van zijn supermarkt. In dit kader bouwt men graag ook mee aan sportverenigingen! Daarom stelt PLUS 't Lam € 20.000 ter beschikking door middel van een sponsoractie.


In de periode van 5 maart tot en met 28 april 2018 ontvangt iedere klant van PLUS ’t Lam (Dubbeldam & Stadspolders) bij elke € 10 aan boodschappen een speciale voucher. Elke voucher vertegenwoordigt één sponsorpunt. De klant scant de voucher bij de ‘actiekast’ en kiest op het touchscreen de vereniging uit aan wie hij of zij het sponsorpunt wil schenken. Aan het einde van de sponsoractie wordt op basis van de toegekende sponsorpunten een bedrag van € 20.000 naar rato over de deelnemende verenigingen verdeeld. 


Wij roepen hierbij al onze leden op om hun familie, vrienden en kennissen te mobiliseren om bij PLUS ’t Lam onze club te steunen! Het sponsorbedrag kan dan behoorlijk oplopen.


Het aantal vergeven sponsorpunten wordt live weergegeven op de TV-schermen in de winkel. Zo kan iedereen in de winkel zien wat de actuele tussenstand is.


Vergeet het dus niet ook door te geven aan opa’s, oma’s, ooms, tantes en andere bekenden!


Alvast bedankt voor jullie hulp!!

Namens de Sponsorcommissie
 
 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren