Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

DMHC Clubcard en App

Recente verslagen
Nog geen verslagen
Lid worden?


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
De beste wensen
7-1-2018  | 

Beste leden en ouders,


Het nieuwe jaar is begonnen en op verschillende manieren hebben we elkaar 'de beste wensen' kunnen overbrengen. Veelal via Whatsapp of Facebook, maar gelukkig ook meer persoonlijk thuis, bij vrienden of zomaar op straat. Verder was de jaarwisseling een mooi moment om even te reflecteren wat er het afgelopen jaar is gebeurd en om vooruit te kijken wat het komende jaar gaat brengen.


Zeker ook onze club wens ik voor komend jaar het beste. Hierbij realiseer ik me dat dit geen vanzelfsprekendheid is en dat de inzet van velen nodig is om dit te realiseren. Het vormen van een nieuw bestuur is hierbij een eerste prioriteit en voorwaarde.


Diverse gesprekken hebben inmiddels plaatsgevonden, waarbij we hebben gemerkt dat met name het vinden van een geschikte voorzitter lastig is. Mensen zouden misschien wel willen, maar zien geen kans deze bestuursfunctie te combineren met verplichtingen thuis of op het werk. Hoe spijtig, want hoe waardevol kun je hierbij voor de club zijn en hoeveel plezier valt aan de invulling van deze rol te beleven. Ik heb enorm veel respect voor diegene die bereid en beschikbaar is om deze verantwoordelijkheid op zich te nemen. Immers, zonder voorzitter en/of bestuur, geen DMHC!


Dit jaar hebben we ervoor gekozen om de 'nieuwjaarsborrel' te verschuiven naar zondag 11 maart, de start van het veldseizoen. Momenteel wordt er volop gespeeld en getraind in de zaal en bovendien bleek de animo voor een dergelijke bijeenkomst beperkt. Op deze dag zullen we eveneens de kampioenen van de zaalcompetitie in het zonnetje zetten en huldigen.


Namens het Bestuur en Commissarissen wens ik iedereen een een gezellig en sportief hockey jaar, zowel in de zaal, op het veld als daarbuiten.


Met vriendelijke groeten,


Pieter Nieuwenhuijsen

Vice-voorzitter

 
 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren