Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

DMHC Clubcard en App

Recente verslagen
Nog geen verslagen
Lid worden?


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Trainingsschema zaal (t/m feb 2018)
28-12-2017  | 

Het tweede deel van het rooster voor dit zaalseizoen is klaar.


-Alle teams trainen voor een wedstrijd

-Iedereen heeft minimaal 11 uur training

-Waar een x/xplan achter staat is een training die niet is doorgegaan. Indien het door omstandigheden zoals sneeuw of door roosterfouten is gekomen heeft de zaalcommissie het verloren uur voor het tweede rooster extra ingedeeld.

-Als je niet kunt graag zelf proberen te ruilen. Als dit niet lukt: zo snel mogelijk doorgeven aan de zaalcommissie zodat er nog kan worden gekeken of er een ander team gebruik kan maken van deze zaal. Helaas moet de zaalcommissie een bedrag van 50 euro rekenen als het team niet op komt dagen en zijn er daarnaast zaalverhuurders die ook het opruimen van de balken in rekening brengen. Laat het niet nodig zijn en zorg dat je uur die niet gebruikt wordt voor een ander team gebruikt kan worden! Het lijkt er misschien niet op maar het kost zeer veel moeite om al deze uren aan iedereen beschikbaar te stellen en met deze schaarste willen we ook als zodanig omgaan.

-Als je aankomt en de zaal is niet open, maak er zo snel mogelijk een melding van bij de zaalcommissie zodat zij het eventueel kunnen herstellen en het team gewoon kan trainen.


NB1 Oranje-wit: kwartier voor aanvang opbouwen mogelijk op maandag 20-20.15 en woensdag van 18-18.15 uur

NB2 De Dijk: tijd voor opruimen van 18.45-19 uur 19 uur moet men klaar zijn

NB3 Deetos: vrijdag 22-22.30 eventueel doortrainen mogelijk als korfbal niet hoeft op te bouwenWij wensen iedereen enorm veel success en vooral plezier in het 2e deel van de zaalperiode.


De zaalcommissie

Bijlage: ROOSTER PER TEAM 2e deeldef.xlsx
 
 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren