Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

DMHC Clubcard en App

Recente verslagen
Nog geen verslagen
Lid worden?

Recente fotoalbums

Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
7 vrijwilligers van DMHC in het zonnetje bij ALV
6-12-2017  | 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 21 november zette vertrekkend voorzitter Jenneke Vis 7 vrijwilligers van onze club in het zonnetje. Ze werden allen hartelijk bedankt voor een diversiteit aan vrijwillige activiteiten en kregen naast een bloemetje een Zilveren Schapenkop opgespeld. De nieuwe Zilveren Schapenkoppen zijn: Ed en Ira van den Hout, Marianne Koorevaar, Eveline Nusteling, Marie-José Nieuwenhuijsen en Dirk Vis. Ook werd de gouden stick – de aanmoedigingsprijs voor vrijwilligers onder de 25 jaar – uitgereikt aan Thomas Pellis.


Ed van den Hout

Ed is trainer/coach van zijn dochter Femke MA4 en was ‘invaltrainer’ bij het G-hockey waar tot dit seizoen zijn dochter Fleur bij trainde. Daarnaast is dit jaar dit jaar begonnen aan een grote klus met betrekking tot het materiaal. Toen Tamara Daamen aangaf te stoppen is Ed in het diepe gesprongen en heeft een mooi plan van aanpak gemaakt en daarmee vol overgave aan de slag gegaan. Inmiddels is de materiaalruimte onherkenbaar verbouwd en al het materiaal is in kaart gebracht, van pion tot legguard. Ook heeft hij zich niet aan zijn ‘belofte’ kunnen houden NIET het veld op te gaan dit seizoen…inmiddels staat hij toch weer bij het team van zijn dochter Femke.


Ira van den Hout

Hoewel Ira tijdens de ALV niet aanwezig kon zijn, krijgt ze – via haar man Ed – de volgende dankzeggingen en toespraak van Jenneke. Ira stond aan de wieg van het G-hockey bij DMHC, waar dochter Fleur met veel enthousiasme gespeeld heeft. Ze heeft daar de liefde voor het keepen opgedaan en dit gaat zo goed dat ze nu meetraint met de keepers van Goalieworks en zaterdag keept bij MD6. Vorig jaar heeft Ira zich gestort op het lijncoördinatorschap wat zeker aan het begin van het seizoen de nodige stress opleverde bij het zoeken en vinden van trainers en coaches. Verder is Ira altijd bereid te ondersteunen als er iets georganiseerd moet worden (bv bij het bezoek van buitenlandse teams) en is samen met het hele gezin trouw supporter van H1 en D1.


Marianne Koorevaar

Marianne is 2 jaar geleden de zaalcommissie komen versterken en heeft daar een mooi plan voor geschreven wat naadloos aansluit bij de plannen voor de zaalhockey in het nieuwe technische beleidsplan van DMHC. Ze maakt zich er sterk voor dat ‘de zaal’ voor iedereen toegankelijk is en dat er voldoende trainingscapaciteit is met voorbereide trainers/coaches zodat ook de zaal voor iedereen leuk en aantrekkelijk wordt. Door haar betrokkenheid bij de zaal neemt zij sinds kort ook zitting in het technisch hart van DMHC. Haar droom is de blaashal op onze locatie en we hopen van harte dat dat gaat lukken.


Eveline Nusteling

Eveline is moeder van 3 hockeyende zonen en heeft zich jarenlang ingezet als lijncoördinator bij de jongenslijn, altijd weer een enorme klus met een strakke deadline: het vinden van trainers en coaches voor de jeugdteams. Daarnaast heeft ze een leidende rol bij de huldigingen van de (zaal)kampioenen en is zij de bedenker van de DMHC-donuts. Ook is Eveline betrokken bij bezoeken van buitenlandse teams zoals de Zuid-Afrikaanse scholen. Ook heeft ze meegeholpen bij het organiseren van coach-avonden en staat ze haar mannetje in het regelen en beantwoorden van praktische vragen , het voeren van soms lastige gesprekken met teams en/of ouders. Staat zelf niet graag in de spotlights maar stapte toch uit haar ‘comfortzone’ door de afgelopen coachavond te presenteren.


Marie- José Nieuwenhuijsen

Marie-José is moeder van 3 hockeyende kinderen en partner van vice-voorzitter Pieter Nieuwenhuijsen. Ze is al jaren betrokken bij de club, begonnen als lijncoördinator met een vergelijkbaar takenpakket als de hierboven genoemde Eveline Nusteling. Ze heeft zich verdienstelijk gemaakt in allerlei werkgroepen om processen binnen de club inzichtelijk te maken (zoals bv. het proces van ‘nieuw-lid’) en te verbeteren en stond aan de basis van het DMHC-ABC. Ze is ook mental-coach van D1 geweest. Momenteel is ze betrokken bij de uitwerking van het financiële plaatje van het technisch beleidsplan en helpt momenteel hard mee op zoek naar de nieuwe bestuursleden.


Dirk Vis

Dirk is sinds 5 jaar de keeper van H1. Hij raakte als snel betrokken bij de keeperstrainingen via Goalieworks en is betrokken bij de materiaalcommissie. Hij heeft de HT2 en HT3 trainerscursus afgerond en is tevens gediplomeerd keeperstrainer. Hij is trainer/coach van JD1 en JB1 geweest en momenteel is hij dat bij JA1 wat in de Super-A klasse speelt. Daarnaast is hij altijd bereid andere teams of trainers te helpen en heeft hij 2 jaar in CT&I gezeten voor het indelen van de keepers. Tot slot is hij – niet onbelangrijk - betrokken bij de feesten op DMHC, aanwezig tot het einde om op te ruimen en is niet bang om ergens tussen te springen om te voorkomen dat iets uit de hand loopt…


Thomas Pellis

Thomas is speler van Heren 1 en is momenteel bijna elke dag op de club te vinden (behalve woensdag zoals hij Jenneke verbeterde). Thomas is op vrijdag verantwoordelijk voor het technisch mentor van de E6-jeugd. Dit doet hij met veel overgave en humor. Tevens is hij samen met Roosmarijn van Leur verantwoordelijk voor de trainingen en coaching van JB2 wat op dit moment nog ongeslagen 1ste staat in hun poule. Thomas heeft een van de trainingen van JD2 op zich genomen en is tot slot sinds dit jaar ook een van de prominente leden van de feestcommissie. Al met al is Thomas dus een betrokken jongen die deze functies bekleed met veel passie, plezier en bovenal humor. Dit allemaal heeft er voor gezorgd dat Thomas de onbetwiste nummer 1 was voor de verkiezing wie de "Gouden Stick” zou krijgen. Het is erg belangrijk dat Jeugd betrokken zijn bij de club en waar zij kunnen hun steentje bij te dragen. Dit is Thomas in ieder geval geluk waarvoor veel dank.


Enkele sfeerfoto's van deze avond: https://www.facebook.com/DMHCDordrecht/posts/1758685351103729

Korte videoimpressie van de (club)huiswijn proeverij: https://www.facebook.com/DMHCDordrecht/videos/1752567508382180/


 
 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren