Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

DMHC Clubcard en App

Recente verslagen
Nog geen verslagen
Lid worden?

Recente fotoalbums

Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Trainingsschema zaal Nov/Dec (A-, B-, C- en D-teams)
22-11-2017  | 

Beste allen,


Lang gewacht toch gekomen, in de bijlage zit het trainingsschema voor de zaal voor de A-, B-, C- en D-teams..

Dit schema loopt tot het eind van het jaar, De rest van het schema zal ook zo snel mogelijk bekend worden gemaakt.

De bond is nog druk bezig met de wedstrijdplanning, hier hebben we totaal geen invloed op, zodra deze bekend is wordt dit zichtbaar in de app en op de site.


In elke zaal staat een container met ballen. Indien men de sleutels hiervoor nog niet heeft, kan er door middel van een e-mail aan ons een afspraak gemaakt worden voor het ophalen ervan.


In de Koloriet is er op dit moment nog geen groot doel, deze is besteld en zal binnen 1 tot 2 weken binnen zijn.


Hieronder nog even een paar aandachtspunten voor de zaal.

1) Ruim de zaal op als je klaar bent met trainen. In het schema staat wie de balken en doelen op moeten ruimen, dit is echter voor de teams die als laatste trainen. Staat er, als je trainingstijd is afgelopen, geen andere groep klaar om te trainen, ruim dan de zaal maar op. Dan zal dat team ook niet op komen dagen. Wij zouden dit als zaalcommissie graag willen weten door middel van een mailtje naar ons. Het niet op komen dagen zal niet getolereerd worden en resulteren in mindere trainingen in de tijd van januari en februari. Niet op komen dagen zonder bericht is niet toegestaan, zalen zijn duur en zeldzaam.

Diverse zalen hebben aangegeven dat er boetes zullen worden uitgedeeld als de zaal niet op is geruimd, deze zullen worden doorbelast aan het team dat als laatste in de zaal hoort te zitten en dus op moest ruimen.


2) Zet de spullen terug waar ze horen. Sporthal De Dijk heeft geen opslagruimte waar de karren kunnen staan, deze karren zullen op 2 plaatsen neer moeten worden gezet. 1 kar tussen de tribunes, de andere kar tegen de muur rechts achter in de zaal, er zal een foto worden gemaakt deze week hoe ze horen te staan. De overige zalen hebben opslagruimtes. Zet het de spullen aub netjes weg.

 

3) Sleep niet met balken over de vloer, je sloopt hier de zaal mee, overal staan nu karren met wielen dus het slepen met balken is echt onnodig.

 

4) Heb je per ongeluk iets beschadigd/kapot gemaakt, laat het ons weten zodat we dit kunnen doorgeven en op kunnen lossen.

 
 

Rest ons nog om iedereen ongelooflijk veel plezier en succes te wensen.

 

Groeten ,


De zaalcommissie
Bijlage: Kopie van ROOSTER PER TEAM.xlsx
 
 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren