Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

DMHC Clubcard en App

Recente verslagen
Nog geen verslagen
Lid worden?

Recente fotoalbums

Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Zaalhockey-update
12-11-2017  | 
Beste allen,
Volgende week is het zover en gaan we beginnen met de zaal. In de bijlage zit het rooster per team voor de 1e twee weken.
Het rooster is voor de 1e twee weken, dit komt omdat er op het laatste moment wat veranderd werd in het zaalaanbod. De Jongste Jeugd, nu nog even op de dinsdag, verhuist naar de woensdagmiddag zodat we ruimte krijgen voor meer trainingen in de zaal per team, ook zijn er een aantal uren buiten Dordrecht gevonden om tot een acceptabel aantal trainingsuren voor alle teams te komen.
Deze eerste twee weken zijn voor de teams die twee keer per week op het veld trainen: dit betekent dat er voor twee weken drie keer per week wordt getraind: 2 x veld en 1x zaal. Voor de teams die drie keer per week trainen start de zaal direct na de stop van het veldseizoen.
De trainingen voor de E-tjes op de eerste twee dinsdagen moeten worden verzorgd door hun eigen trainers. De woensdagen na de stop van het veldseizoen worden verzorgd door Victor Kwinkelenberg en Mohammed Akmal.
Het volgende deel van het rooster hopen we nog dit weekend en anders volgende week te publiceren.
Informatie over de zalen, zoals de adressen, de toegang door middel van sleutels en/of SMS-codes en eventueel alarmsysteem en informatie over de containers met zaalballen is naar alle coaches en trainers verzonden.
Voor wat betreft het wedstrijdschema, wij als zaalcommissie hebben er totaal geen invloed op wanneer dit bekend wordt gemaakt, ervaring leert dat dit pas één of twee weken voor de start bekend is. Heb dus nog even geduld, men is nu druk bezig om de indelingen rond te krijgen. Zo gauw als we iets horen, delen we dit natuurlijk direct met jullie.

Wij wensen iedereen verschrikkelijk veel plezier en succes in de zaal.

Een sportieve zaalgroet,
de zaalcommissie
Bijlage: ROOSTER PER TEAM.xlsx
 
 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren