Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeFoto album
Contact met CT&I

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Nieuws
23-4-2019 | 
Afgelopen maand zijn er weer diverse kledingstukken (met name van Reece) gevonden. 
Mist u een hockeyjas, shirt of stick? Stuur een mailtje naar [email protected] dan kijk ik in de gevonden voorwerpen kast!
Groet, 

Lees meer
23-4-2019 | 
Beste spelers, trainers en coaches,
Het nieuwe seizoen staat alweer sneller voor de deur dan je denkt. We zijn dan ook al druk bezig met de teamindeling voor het komende seizoen. Altijd weer een enorme klus, dit jaar helemaal omdat er momenteel geen CT&I is.

Breedteteams:

Lees meer
14-4-2019 | 
Van vrijdag 19 april t/m 5 mei is er vanwege de meivakantie en de feestdagen geen training voor de benjamin hockey, funkey hockey, hockeyschool (7+), F-jeugd en E-jeugd.  

We wensen de Jongste Jeugd leden, ouders/verzorgers en trainers een hele fijne vakantie!


Jongste Jeugd Commissie

Lees meer
31-3-2019 | 
Beste leden,


Zoals u weet draagt Volvo SvensCar de hockeyclub al jaren een warm hart toe. Bij iedere verkochte auto aan een lid van DMHC werd door Volvo Cars Nederland B.V. € 1.000,- op onze rekening gestort.


Nieuw: de Jubileum Clubbonus

Lees meer
24-3-2019 | 
Ieder weekend worden er tientallen wedstrijden gespeeld. De arbitragecommissie doet haar best om daar iedere keer weer de juiste scheidsrechters voor te vinden. Want of je nu speler, coach, trainer bent of als publiek langs het veld staat; je wilt het liefst dat er goede scheidsrechters zijn. Want met een goede scheidsrechter kan er beter

Lees meer
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren