Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Het Schapenkoppen Zomer Hockeykamp
18-6-2015  | 
In het kader van het 90-jarig bestaan van DMHC organiseert DMHC het 1e Schapenkoppen Zomer Hockeykamp van 3 t/m 7 augustus 2015. Dit kamp is bestemd voor jongens en meisjes, zowel spelers als keepers,  van 11 t/m 16 jaar, gerekend op 3 augustus a.s. 

Naast DMHC, worden ook hockeyverenigingen uit de wijde omgeving uitgenodigd om hun leden aan ons zomerkamp te laten deelnemen.

De doelstelling van het kamp is het verbeteren van een scala aan  technische vaardigheden, variërend van basistechnieken tot en met specialisatie technieken zoals sleeppush, scoop, schijnflats etc. Dit wordt getraind in oefeningen en in spelsituaties. Hiervoor schakelen wij naast de eigen toptrainers ook professionele toptrainers van andere verenigingen in. Bovendien zullen op alle dagen spelers of speelsters uit de hoogste hockeycompetitie aanwezig zijn om clinics te verzorgen. Hou de website van DMHC in de gaten voor de gecontracteerde toppers.

De hockeytrainingen zullen minstens 5 uur per dag vergen. Daarnaast worden er iedere dag ook andere activiteiten voorgeschoteld, variërend van beachvolleybal tot waterslide.

De kinderen overnachten vlak bij het DMHC hockeycomplex in de sporthal van de volleybalvereniging. Hier bevinden zich tevens moderne kleedkamers en douches.

De kosten van het kamp bedragen €349 en zijn inclusief alle activiteiten, overnachtingen, ontbijt, lunch en avondeten. Indien vóór 1 juli wordt ingeschreven, geldt een vroegboektarief van €329,-
In deze prijs zit ook een officieel Schapenkoppen Hockeykamp shirt inbegrepen.

Aanmelding kan geschieden door het inschrijfformulier in de bijlage te mailen  naar [email protected]. Via dit mailadres kunnen ook vragen gesteld worden.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in.
DMHC Schapenkoppen Zomerhockeykamp 2015


Bijlage: Inschrijfformulier Schapenkoppen zomer hockeykamp.docx
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
karakters over
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren