Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home
Contact met CT&I

Alcoholbeleid

Recente verslagen
Lid worden?

Recente fotoalbums

Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Nieuws
22-4-2017 | 
Afgelopen 12 maart was een mooie en drukke zondag op DMHC met de huldiging van de zaalkampioenen, maar ook met een zeer succesvolle start van de ‘particuliere actie voor het waterveld’.


Op deze eerste dag is namelijk al 1/3 van het waterveld (100 vakjes) door jullie gekocht! Een super opbrengst dus!Lees meer
21-4-2017 | 
Vooraankondiging ALV woensdag 24-05-2017 Namens bestuur en commissarissen van DMHC worden alle leden en ouders van jeugdleden er hierbij alvast op gewezen dat de volgende Algemene Ledenvergadering van DMHC zal worden gehouden op:
woensdag 24 mei 2017 om 20.00 uur in het clubhuis

Lees meer
27-4-2017 | 
In de najaarsvergadering in 2015 is het bestuur gevraagd of een waterveld mogelijk is als veld 2 wordt gerenoveerd. In de volgende voorjaarsvergadering is na discussie met de leden aangegeven dat het bestuur de voorkeur heeft voor een waterveld boven een semi-waterveld. 


Lees meer Reageer (0 reacties)
26-4-2017 | 
Jorrit Croon heeft wederom een #tikkiestick verstopt ergens in het land. Raad jij de locatie? Dan maak je kans op één van de exclusieve Tikkie sticks!
Wie weet shine jij binnenkort bij de club met zo'n mooi exemplaar! Http://www.facebook.com/TikkieApp

Lees meer
24-4-2017 | 
Beste zaaltrainers Breedte-hockey,
Willen jullie zo snel mogelijk opgave doen van het aantal trainingen, aan welk team en op  welke data  jullie training hebben gegeven? Deze opgave doorgeven aan de commissaris Breedt-hockey: [email protected] Dit in verband met de vergoeding.

Lees meer
21-4-2017 | 
Meivakantie
Vandaag start de meivakantie. Dat betekent dat vanaf maandag a.s. de trainingen   stoppen gedurende de vakantie. Echter, de trainers die willen doorgaan met trainen mogen dit uiteraard. Aangezien er geen bardiensten zijn gedurende de meivakantie, en het clubhuis dus gesloten is, zul je zelf voor een sleutel

Lees meer
18-4-2017 | 
De laatste tijd worden we te vaak geconfronteerd met mensen die niet op komen dagen voor hun bardienst. Dit is voor alle betrokkenen vervelend. Lees uw mail, zodat het clubhuis open is wanneer het open hoort te zijn.

Namens de barcommissie,
Anja en Danielle

Lees meer
7-4-2017 | 
Op 17 Juni is er de Jongste Jeugddag voor E- en F teams. De teams hebben dan geen competitie. De 'Jongste Jeugddag' is een gezellige dag van 09:30 tot 15:00 voor alle E- en F teams, met een toernooi en allemaal leuke activiteiten. 

Lees meer
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren